default-image

Football League: Η βαθμολογία των πλέι οφ

Ποδόσφαιρο
Football League: Η βαθμολογία των πλέι οφ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά και την τελευταία αγωνιστική του Νότιου Ομίλου, συμπληρώθηκε η οκτάδα των ομάδων που θα αγωνιστεί στα play off ανόδου στη Super League.

Φωστήρας και Ηρακλής Ψαχνών ήταν οι δυο τελευταίες ομάδες που κατάφεραν να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στα play off ανόδου στη Super League από τη Football League. Η 8άδα συμπληρώθηκε, με Ολυμπιακό Βόλου και Κέρκυρα να έχουν μεγάλο προβάδισμα, αφού μπαίνουν στη διαδικασία με 6 βαθμούς, ενώ 2 βαθμούς θα έχει η Νίκη Βόλου. Από έναν βαθμό έχουν τρεις ομάδες, ενώ χωρίς βαθμό θα μπουν δυο από τις οκτώ.

Οι αγώνες θα αρχίσουν στις 9 Απριλίου, ημέρα Τετάρτη κι αναμένεται να γίνει κλήρωση από τη διοργανώτρια αρχή για να προκύψουν οι αγωνιστικές και το πρόγραμμα των μπαράζ. Μέτα από τη διεξαγωγή των 14 αγωνιστικών των αγώνων διαβάθμισης, θα προκύψουν οι δυο πρώτες ομάδες του μίνι πρωταθλήματος που θα πάρουν απευθείας την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα, ενώ ο τρίτος θα αγωνιστεί σε αγώνα μπαράζ με τον τρίτο από το τέλος στη βαθμολογία της πρώτης κατηγορίας, για μια θέση… στα σαλόνια.

Η βαθμολογία με την οποία θα ξεκινήσουν τα πλέι οφ (πιθανότατα στις 9/4) έχει ως έξης:

1.Ολυμπιακός Β. 6

2.Κέρκυρα         6

3.Νίκη Βόλου     2

4.ΑΟ Χανιά        1

5.Αιγινιακός       1

6.Φωστήρας       1

7. Ηρακλής Ψ.    0

8.Ηρακλής         0

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News