default-image

Αποχωρεί από την δράση ο Κωνσταντίνου

Ποδόσφαιρο
Αποχωρεί από την δράση ο Κωνσταντίνου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάτι που λίγο πολύ ήταν γνωστό από το περασμένο καλοκαίρι , ότι αποχωρεί δηλαδή από την ενεργό δράση, ανακοίνωσε ο Μιχάλης Κωνσταντίνου που παρέλαβε βραβείο για την προσφορά του στο κυπριακό ποδόσφαιρο και την εθνική ομάδα .

«Είναι μια ιδιαίτερη τιμή για μένα. Το μέλλον θα δείξει που θα με βρει, έχουμε καιρό», είπε αρχικά και πρόσθεσε (αστειευόμενος): «Ίσως βιαστήκατε να με βραβεύσετε, για να σταματήσω το ποδόσφαιρο».

Καταλήγοντας, τόνισε: «Ότι ονειρεύτηκα από μικρός το έζησα, όμως μπορώ να πω ότι αδίκησα και λίγο τον εαυτό μου. Αποχωρώ ευτυχισμένος».

Ο 36χρονος επιθετικός ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στα 15 του από την Ένωση Παραλιμνίου έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό αγωνιζόμενος σε Ηρακλή (1997-2001, 2008-09), Παναθηναϊκό (2001-05) και Ολυμπιακό (2005-08).

Στη συνέχεια επέστρεψε στη Μεγαλόνησο, φορώντας και πάλι φανέλα «τριφύλλι» στο στήθος, καθώς αγωνίστηκε για δύο χρόνια στην Ομόνοια. Το 2011 αποκτήθηκε από την Ανόρθρωση, στην οποία έπαιξε για μια σεζόν, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στην ΑΕΛ Λεμεσού και από το περασμένο Μάιο ήταν χωρίς ομάδα.

Σε 444 συμμετοχές σε επίσημα ματς πέτυχε 188 γκολ σε συλλογικό επίπεδο, ενώ με την Εθνική Κύπρου σε 85 παιχνίδια σημείωσε 32 γκολ και παραμένει πρώτος της σκόρερ, ενώ απειλεί να τον ξεπεράσει ο Γιάννης Οκκάς, ο οποίος έχει φτάσει τα 26 τέρματα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News