default-image

Τη δεύτερη νίκη του κυνηγά σήμερα ο ΟΠΕΡ με Βριλήσσια

Σπορ
Τη δεύτερη νίκη του κυνηγά σήμερα ο ΟΠΕΡ με Βριλήσσια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα Βριλήσσια υποδέχεται σήμερα στις 5μ.μ. ο ΟΠΕΡ στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Α1 Εθνικής κατηγορίας βόλεϊ των γυναικών. Η ρεθυμνιώτικη ομάδα αναμένεται να έχει δύσκολο έργο, αλλά οι παίκτριές της δείχνουν αποφασισμένες να πετύχουν τη 2η νίκη τους στο πρωτάθλημα. Την 9η αγωνιστική συμπληρώνουν τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-Σταυρούπολη, Ηρακλής-Παναθηναϊκός, Μαρκόπουλο-Ηρακλής Κηφ., Μακεδόνες-Πανναξιακός, ΑΕΚ-Ίωνες.

Στην Α2 βόλεϊ των ανδρών, ο ΟΦΗ υποδέχεται αύριο στις 3μ.μ. στο ΒΑΚ τον Κυζικό Ν. Περάμου, ενώ την ίδια μέρα στις 5μ.μ. ο πρωτοπόρος ΣΦΠ Χανίων δοκιμάζεται στην έδρα της Αργυρούπολης και ο ΟΠΕΡ υποδέχεται στο Ρέθυμνο το Γέρακα. Την αγωνιστική συμπληρώνουν τα παιχνίδια Οδυσσέας-Δραπετσώνα, Πανελλήνιος-Ιωνικός, Πανερυθραϊκός-Ταταύλα.

Στην Α2 γυναικών, η Μεσαρά υποδέχεται αύριο στις 4μ.μ. στο κλειστό των Μοιρών τον Πορφύρα με στόχο να συνεχίσει την πολύ καλή της πορεία, ενώ ρεπό έχει η ΓΕΗ. Επίσης διεξάγονται τα παιχνίδια Αγ. Παρασκευή-Παπάγου, Ιωνικός-Θέτις, Αστέρας Αγ. Δημ.-Πανιώνιος, Ηλυσιακός-Α.Ο. Θήρας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News