default-image

Πάει Σάντερλαντ ο Μαυρίας

Ποδόσφαιρο
Πάει Σάντερλαντ ο Μαυρίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από ώρα σε ώρα αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Χάρη Μαυρία στη Σάντερλαντ, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες από την Αγγλία.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Daily Mail..

"Ο Έλληνας εξτρέμ, Χάρης Μαυρίας, καταλήγει τελικά στη Σάντερλαντ. Ο παίκτης αναμένεται να αφιχθεί την Τρίτη (20/8), ώστε να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του από τον Παναθηναϊκό, έναντι 2,5 εκατομμυρίων λιρών. Η Σάντερλαντ ήθελε να αποκτήσει τον 19χρονο με τη μορφή δανεισμού, αλλά οι Έλληνες ήθελαν να προχωρήσουν σε μια συμφωνία, που θα τους αποφέρει μετρητά.

Οι μαυρόγατες είχαν συμφωνήσει τον περασμένο μήνα, αλλά η συμφωνία δεν ολοκληρώθηκε λόγω κάποιων καθυστερήσεων. Τελικά, ο Χάρης Μαυρίας θα ενσωματωθεί στην Σάντερλαντ, μετά από παρατεταμένες διαπραγματεύσεις για την μετακίνησή του.

Ο Μαυρίας είχε 4 εμφανίσεις πέρυσι στο Champions League και σκόραρε 5 φορές σε όλες τις διοργανώσεις. Επίσης, έχει δύο συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της Ελλάδας.

Επίσης, ο μάνατζερ της Σάντερλαντ, Πάολο ντι Κάντιο θα αποφασίσει εντός της ημέρας αν θα φέρει τον αριστερό μπακ της Γιουβέντους, Paolo de Ceglie ή τον Αρμάντ Τραορέ από την ΚΠΡ".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News