default-image

Αποχαιρέτησε την Κρήτη η Εθνική μπάσκετ

Μπάσκετ
Αποχαιρέτησε την Κρήτη η Εθνική μπάσκετ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από τρεις ημέρες παραμονής στο Ηράκλειο, η Εθνική μας ομάδα μπάσκετ των ανδρών αποχαιρέτισε την Κρήτη και αναχώρησε σήμερα το πρωί για την Αθήνα εκεί, όπου θα συνεχίσει την προετοιμασία της ενόψει του Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας.

Στα δύο φιλικά που έδωσε επί κρητικού εδάφους κόντρα στο Κολλέγιο της Φλόριντα και την Αγγλία, ο Αντρέα Τρινκιέρι είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει αρκετά σχήματα, αλλά και συστήματα βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα.

Και ο κόσμος του Ηρακλείου, όμως είχε τη δυνατότητα να δει από κοντά την επίσημη αγαπημένη και ειδικά στο χθεσινό ματς με την Αγγλία ευχαριστήθηκε μπάσκετ.

"Θησαυρός αυτή η ομάδα"

Στα σημεία που πρέπει να προσέξει η Εθνική μας από εδώ και πέρα, αλλά και την πιθανότητα να βρεθεί ξανά στην Κρήτη, αναφέρθηκε ο Αντρέα Τρινκιέρι. Όπως επισήμανε ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός, "υπάρχουν τρία πράγματα τα οποία πονάνε την ομάδα. Το ένα είναι όταν χάνουμε την προσήλωσή μας στο παιχνίδι, το δεύτερο είναι ότι δεν είμαστε σταθεροί 40 λεπτά και το τρίτο η επιπλέον πίεση που θέλουν κάποιοι να βάλουν στους ώμους μας.

Για τα δύο πρώτα θα δουλέψουμε, για το τρίτο όμως χρειαζόμαστε τη βοήθεια όλων. Αυτή η ομάδα είναι θησαυρός για όλους και πρέπει να την προστατεύσουμε. Όλοι οι παίκτες να ξέρετε ότι είναι αφοσιωμένοι σε αυτό που κάνουν και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Σήμερα (σ.σ. χθες) παίξαμε καλύτερα και είχαμε πολύ μεγάλη βοήθεια από τον κόσμο, ο οποίος γέμισε το κλειστό και ήταν υπέροχος. Το κλειστό είναι εξαιρετικό. Περάσαμε πολύ καλά και θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον σε σχέση με την κάθοδό μας και πάλι στο Ηράκλειο".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News