default-image

Μπουχαλάκης: "Με ενθουσίασε ο Εργοτέλης"

Ποδόσφαιρο
Μπουχαλάκης: "Με ενθουσίασε ο Εργοτέλης"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για το ελπιδοφόρο ξεκίνημα του Εργοτέλη στο φετινό πρωτάθλημα, μετά την ισοπαλία με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, μίλησε ο νεαρός μέσος των Κρητικών, Ανδρέας Μπουχαλάκης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπουχαλάκη στον Sentra Fm:

Για το ματς με τον Ατρόμητο: «Επειδή έχουν έρθει καινούρια παιδιά και εγώ ήρθα πριν 2 εβδομάδες και ξανάφυγα με την Ελπίδων, δεν είχα κάνει πολλές προπονήσεις και δεν ήξερα την ομάδα. Ετσι, περίμενα να την δω και εγώ. Ενθουσιάστηκα, εξεπλάγην ευχάριστα. Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο για μας».

Για το ότι δεν ξεκίνησε βασικός: «Ηξερα και εγώ ότι δεν είμαι 100% έτοιμος και ο προπονητής έκρινε έτσι. Οποτε είμαι έτοιμος θα δείξω ότι μπορώ να ανταπεξέλθω».

Για το τι να περιμένουμε φέτος από τον Εργοτέλη: «Η ομάδα κατά τα 2/3 είναι ίδια με την ομάδα που πέρυσι ανέβηκε από τη Football League. Οι μεταγραφές του Μπαμπ Μπαμπ και Μπαντιμπάγκα δεν ακούστηκαν τόσο πολύ, ενώ αυτές των Καρντόσο και Αναστασάκου αφορούν παίκτες που τους ξέραμε. Οι μεταγραφές είναι ουσιαστικές, θα βοηθήσουν ομάδα να καταφέρει το στόχο της και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Για τον Μπαμ Μπαμ που έκλεψε την παράσταση στο Περιστέρι: «Δεν τον έχω ζήσει πολύ, ξέρω ό,τι μου έλεγαν τα παιδιά. Εξειξε πολύ καλά στοιχεία, ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά και να βοηθήσει, με μια ενέργεια να πάρει ένα παιχνίδι. Θα φανεί και στη συνέχεια, γιατί ένα παιχνίδι δεν αρκεί».

Για το πώς τον φωνάζουν στην προπόνηση και πώς λειτουργεί: «Τον φωνάζουμε Μάρκο ή Μπαμ Μπαμ. Είναι σωστό παιδί, προσπαθεί να βοηθήσει και αμυντικά. Θα τον δω και μακάρι να έχει ανάλογη συνέχεια και καλύτερη».

Για τις δικές του… καλοκαιρινές εξελίξεις, με την απόκτησή του από τον Ολυμπιακό και την παραμονή του, τελικά, στον Εργοτέλη ως δανεικός: «Προσωπικά ήταν ένα μεγάλο βήμα από τη Β Εθνική να πας στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Για μένα φέτος αυτή ήταν η καλύτερη επιλογή, να κάνω μια γεμάτη χρονιά, να είναι καλύτερη από την περυσινή και να είμαι ακόμα πιο έτοιμος του χρόνου στον Ολυμπιακό να διεκδικήσω μια θέση στο ρόστερ και γιατί όχι και στην 11άδα του Ολυμπιακού».

Για το αν η Κρήτη αντέχει τρεις ομάδες: «Είναι πρωτόγνωρη εμπειρία η φετινή με τρεις ομάδες. Πιστεύω ότι η Κρήτη έχει τις δυνατότητες, τον κόσμο και την οικονομική δυνατότητα. Μπορεί να ανταπεξέλθει. Φέτος είναι καλή ευκαιρία να το δούμε αυτό. Πιστεύω δε θα υπάρχει θέμα. Οι ομάδες είναι σε καλό επίπεδο και αν οι παίκτες φτάσουν σε αποδόσεις που αξίζει το ταλέντο τους, φέτος δε θα υπάρξει θέμα».

Για το πού ονειρεύεται τον εαυτό του σε ένα χρόνο από τώρα: «Δεν ξέρω, πάνω απ' όλα να έχω την υγεία μου, να έχω γεμάτη χρονιά, να πάει καλά η ομάδα. Ελπίζω μετά να έχω την ευκαιρία να προσπαθήσω να είμαι στον Ολυμπιακό».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News