default-image

Eντατική η προετοιμασία για το Run Greece της Κυριακής

Κρήτη
Eντατική η προετοιμασία για το Run Greece της Κυριακής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με εντατικούς ρυθμούς και κεντρικό σύνθημα «Ελάτε να διασχίσουμε όλοι μαζί την πόλη του Ηρακλείου, με όποιον τρόπο εσείς επιθυμείτε, βαδίζοντας ή τρέχοντας», συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το μεγάλο-μαζικό αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου, τους αγώνες δρόμου με την ονομασία RUN GREECE-ΗΡΑΚΛΕΙΟ, που διοργανώνουν στην πόλη ο ΣΕΓΑΣ, η Περιφέρεια Κρήτης-Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, ο Δήμος Ηρακλείου, η Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Κρήτης και η Wind, την Κυριακή 16 Ιουνίου.

Όλες οι υπηρεσίες των οργανωτών βρίσκονται σε καθημερινή συνεργασία, ώστε όλα να είναι έτοιμα την Κυριακή για να υποδεχτούν τους πολίτες-δρομείς.

Ήδη λίγες ημέρες πριν από τους αγώνες οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει τις 2.000 και αυξάνονται ραγδαία.

Εάν υπάρχουν διαθέσιμοι αριθμοί συμμετοχής, τότε οι εγγραφές θα συνεχιστούν και το Σάββατο 15 Ιουνίου στο Παγκρητιο Στάδιο-Θύρα 1 (10:00-20:00), από όπου θα πρέπει να περάσουν όλοι οι δρομείς για να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους και τα αντίστοιχα αναμνηστικά (μπλουζάκι κ.λπ.). Τονίζεται ιδιαίτερα ότι την Κυριακή το πρωί πριν από τους αγώνες δε θα γίνονται εγγραφές και δε θα επιτρέπεται η συμμετοχή σε κανένα δρομέα χωρίς αριθμό. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται και το σάιτ www.run-greece.gr.

Προσφορές από την Wind

Όλοι οι δρομείς αλλά και όσοι δε θα προλάβουν να γραφτούν για να τρέξουν στους αγώνες των 5 και 10 χιλιομέτρων, θα τρέξουν στα καταστήματα της WIND για να κερδίσουν πολλά δώρα και ευκαιρίες για οικονομικά πακέτα και συσκευές.

Το τρέξιμο κάνει καλό και κυριολεκτικά και μεταφορικά και στη WIND το έχουν αποδείξει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News