default-image

Η Μπαρτσελόνα θέλει τον Τόρες!

Ποδόσφαιρο
Η Μπαρτσελόνα θέλει τον Τόρες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την υπόθεση του Φερνάντο Τόρες εξετάζουν στην Μπαρτσελόνα σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα, Sport! Οι «μπλαουγκράνα», όπως αναφέρει η εφημερίδα, θέλουν τον παίκτη της Τσέλσι για «χρυσή» αλλαγή, ώστε να βοηθάει τον Μέσι στο σκοράρισμα και να μην πιεστεί ο Νεϊμάρ στην πρώτη του σεζόν στο «Καμπ Νόου».

Ο Τόρες από το 2011 που είναι στην Τσέλσι τα έχει «ακούσει» ουκ ολίγες φορές από τους οπαδούς των «μπλε» για τις εκτελεστικές του δυνατότητες και όπως όλα δείχνουν είναι ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν τον υπολογίζει στα βασικά του σχέδια

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Καταλανοί, η Μπαρτσελόνα σκέφτεται να κάνει πρόταση ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ στην Τσέλσι για τον διεθνή Ισπανό αναφέροντας ότι ο 29χρονος μπορεί να εγγυηθεί στους Καταλανούς 20-25 γκολ την σεζόν.

Αυτό όμως αποτελεί λίγο υπερβολή, καθώς τα τελευταία πέντε χρόνια μόνο δυο σεζόν ο Τόρες έχει σκοράρει πάνω από 20 γκολ. Αυτές οι δύο χρονιές ήταν το 2009-10 στη Λίβερπουλ και φέτος που σκόραρε 22 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Μάλιστα, ο Τόρες λέγεται ότι είναι επιθυμία του προέδρου της Μπαρτσελόνα Σάντρο Ροσέλ, ο οποίος τον θέλει στην καταλανική ομάδα εδώ και αρκετά χρόνια

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News