default-image

Κάλεσμα για βοήθεια από την ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ

Μπάσκετ
Κάλεσμα για βοήθεια από την ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε ανοικτή συνέλευση καλεί ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ κάθε ενδιαφερόμενο να βοηθήσει την ομάδα του μπάσκετ, ώστε αυτή να δημιουργήσει ένα αξιόμαχο σύνολο ενόψει της νέας σεζόν στην Α2 Εθνική κατηγορία του μπάσκετ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:

"Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο η προσπάθεια της διοικούσας επιτροπής Μπάσκετ, που για πρώτη φορά τόλμησε την περυσινή χρονιά να αναλάβει την ομάδα και παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες και τις αγωνιστικές ατυχίες, κατάφερε να πετύχει την άνετη παραμονή της ομάδας στην Α2 Εθνική Κατηγορία, χαρακτηρίστηκε επιτυχημένη.

Θέλοντας να συνεχίσει την επιτυχημένη αυτή συνταγή,

ο Ερασιτέχνης   ΟΦΗ, ο Πρόεδρος Γιάννης Δανδάλης και τα μέλη της διοικούσας επιτροπής Μπάσκετ προσκαλούν, σε μια προσπάθεια διεύρυνσης της επιτροπής, οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να συμμετάσχει  στην φετινή διοικούσα επιτροπή να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του στα Γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ στο τηλέφωνο 2810311525 Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9:00πμ έως τις 14:00μμ μέχρι και τις 20/06/2013.

Στις 24/06/2013 θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συνέλευση στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ για τα τρέχοντα θέματα της ομάδας μπάσκετ".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News