default-image

Παράταση ή τίτλος στην Α1 μπάσκετ

Μπάσκετ
Παράταση ή τίτλος στην Α1 μπάσκετ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνέχεια δίνεται απόψε(21:00)  στα play offs της Α1 μπάσκετ, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και να ψάχνει τη νίκη που θα τον κρατήσει «ζωντανό» στη «μάχη» του τίτλου και τους πράσινους να αναζητούν το 3-0 που θα τους στέψει πρωταθλητές…

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχασε στο πρώτο ματς της σειράς στο Σ.Ε.Φ. και ακολούθησε δεύτερη ήττα στο Ο.Α.Κ.Α. Αυτό συνεπάγεται πως περιθώρια για τους «ερυθρόλευκους» δεν υπάρχουν και το αποψινό παιχνίδι είναι must win για την ομάδα του Πειραιά. Το θετικό για τους πρωταθλητές Ευρώπης είναι πως δεν έχουν αγωνιστικά προβλήματα και άπαντες είναι στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού, ο οποίος αναμένεται να χρησιμοποιήσει για μεγαλύτερο διάστημα τον Έισι Λο, που ήταν φανερά ανέτοιμος στους δύο πρώτους τελικούς (σ.σ. ταλαιπωρήθηκε από γαστρεντερίτιδα).

Από την άλλη, οι «πράσινοι» δίνουν σήμερατο πρώτο τους match ball για τον τίτλο. Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη έκανε το... καθήκον της στο Ο.Α.Κ.Α. και δεν άφησε να πάει... χαμένο το break στο Σ.Ε.Φ. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πλέον στο 2-0 και θα ψάξει σήμερα τη νίκη, που θα συνεπάγεται την επιστροφή του στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος. Διαφορετικά, η σειρά θα επιστρέψει στην έδρα του «Τριφυλλιού». Λευκό το απουσιολόγιο των Κυπελλούχων Ελλάδας.

Διαιτητές της αποψινής (21:00) αναμέτρησης κληρώθηκαν οι Σχινάς, Κορομηλάς και Ταβουλαρέας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News