default-image

Έχασε στη Γαλλία η Εθνική Νέων

Ποδόσφαιρο
Έχασε στη Γαλλία η Εθνική Νέων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον τελευταίο της φιλικό αγώνα πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο η Εθνική U-20  γνώρισε την ήττα με 3-1 στη Γαλλία από το αντίστοιχο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Στο β΄ ημίχρονο αγωνίστηκε και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης.

Η ελληνική ομάδα παρουσίασε δύο πρόσωπα στον αγωνιστικό χώρο, καθώς στο πρώτο ημίχρονο έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και ήταν ανώτερη της αντιπάλου της, ενώ στο δεύτερο μισό δυσκολεύτηκε να ακολουθήσει τον ρυθμό των γηπεδούχων.

Η Εθνική βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 34΄ από τον Σανογκό, ύστερα από λάθος στο χώρο του κέντρου.

Οι Γάλλοι ήταν «καταιγιστικοί» μέχρι το 50’. Στο 46΄ και στο 48΄ ο Καπίνο πραγματοποίησε εντυπωσιακές αποκρούσεις, όμως στο 50΄νικήθηκε από χτύπημα πέναλτι του Πογκμπά, μετά από μαρκάρισμα του Σταφυλίδη στον Μπαεμπέκ.

Στη συνέχεια, ρυθμός «έπεσε», λόγω των πολλών αλλαγών, αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν το τρίτο τους τέρμα στο 86΄ με τον Ν' Γκαντό. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 90’ ο Τριανταφυλλόπουλος με κεφαλιά.

Γαλλία: Αρεολά, Φουλκέ, Ζουμά, Ουμτιτί (46΄ Σαρ), Πογκμπά (84΄ Ζουλιάν), Κοντογκμπιά (75΄ Μποσετί), Σανογκό (46΄ Βιάν), Μπαεμπέκ (75΄ Σαμπαλί), Ντινιέ, Λεμινά (59΄ Βερτού), Τοβάν, (46΄ Ν' Γκαντό)

Ελλάδα: Διούδης (46΄ Καπίνο), Μαρινάκης (61΄ Κωνσταντινίδης), Σταφυλίδης (77΄ Πέλκας), Μπουγαϊδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μπάλλας, Κουρμπέλης (72΄ Κούρος), Κολοβός (77΄ Μπακασέτας), Μπουχαλάκης (46΄ Φουρλάνος), Γιαννιώτας (61΄ Λυκογιάννης), Διαμαντάκος (61΄ Ράνος)

«Σε αυτό το επίπεδο, οφείλουμε να καταλάβουμε ότι απέχει πολύ λίγο το σημείο που ελέγχουμε το παιχνίδι από εκείνο που βρισκόμαστε πίσω στο σκορ με τρία γκολ. Είναι κρίμα από δικά μας λάθη να καταστρέφουμε την εικόνα μας μέσα στο γήπεδο. Για να πετύχουμε κάτι καλό στο Παγκόσμιο Κύπελλο, οφείλουμε να δουλέψουμε περισσότερο, ώστε αυτά να μην επαναληφθούν», τόνισε ο Κώστας Τσάνας, μετά τη λήξη του αγώνα.

Η ελληνική αποστολή έχει προγραμματιστεί να επιστρέψει την Τετάρτη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News