default-image

Τελειώνει το θέμα προπονητή στον Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
Τελειώνει το θέμα προπονητή στον Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το θέμα του προπονητή που θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας του Εργοτέλη στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας αναμένεται να κλείσει σήμερα.

Ελευθερόπουλος, Κωστένογλου, Γρηγορίου, Βέλιτς αλλά και Πετράκης βρέθηκαν στη σχετική λίστα των ανθρώπων του Εργοτέλη με τους δύο πρώτους να στρέφονται προς άλλες κατευθύνσεις αφού ο Ελευθερόπουλος κατέληξε στην Κύπρο ενώ ο Κωστένογλου φαίνεται να ενδιαφέρει και τον ΠΑΣ Γιάννινα.

 Οι τελευταίες πληροφορίες πάντως ήθελαν την περίπτωση του Γιάννη Πετράκη, όχι απλά να παραμένει στο προσκήνιο, αλλά να αποτελεί και την επικρατέστερη επιλογή, αφού ο έμπειρος τεχνικός ταυτίζεται με τη φιλοσοφία, όχι μόνο του τεχνικού επιτελείου του Εργοτέλη, αλλά και γενικότερα του ποδοσφαιρικού τμήματος. Είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει την ομάδα και το δυναμικό της και κρίνεται από πολλούς ως η καταλληλότερη λύση.  

Χθες μάλιστα ο Γιάννης Πετράκης κλήθηκε για συζήτηση με τους διοικούντες, στην οποία ανταλλάχτηκαν απόψεις που αφορούν στην προσπάθεια της νέα χρονιάς.

Στο τραπέζι του διοικητικού συμβουλίου χθες το βράδυ τέθηκε το θέμα του προπονητή, αναλύοντας τα δεδομένα για κάθε έναν  ξεχωριστά όπου υπήρξε πολυφωνία απόψεων.

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο η τελική επιλογή να αφορά  τελικά τον Βέλιτς  ενώ πάντα παραμένει υπαρκτό το ενδεχόμενο συνέχισης στον πάγκο του Εργοτέλη του διδύμου Λαμπράκη-Πλεσίτη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News