default-image

Στον ΑΝΤ1 ο τελικός του μπάσκετ

Αθλητισμός
Στον ΑΝΤ1 ο τελικός του μπάσκετ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Kινητοποίηση για την τύχη της μετάδοσης του τελικού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό που είναι προγραμματισμένος για απόψε το βράδυ (21:00), υπήρξε από την στιγμή που έγιναν γνωστές οι εξελίξεις στην ΕΡΤ.

 Την είδηση μετέδωσε η ΕΡΤ μέσω του WEB προγράμματός της. Από το βράδυ της Τρίτης μάλιστα υπήρχε ενημέρωση για μετάδοση του τελικού από ιδιωτικό κανάλι, με τον ΑΝΤ1 να αναλαμβάνει τελικά την υποχρέωση. Είναι για πρώτη φορά που θα γίνει μετάθεση αγώνα με αυτό τον τρόπο και μάλιστα γίνεται αγώνας δρόμου προκειμένου το ιδιωτικό κανάλι να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

Από αύριο θα αρχίσουν και οι διαπραγματεύσεις για τον τέταρτο αγώνα (εάν χρειαστεί) στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Βέβαια μένει αυτό να επισημοποιηθεί, αφού υπάρχει και η 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ που κηρύχθηκε από το πρωί τις Τετάρτης.

Ερωτηματικά για το μέλλον...

Από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ εκφράζεται η απορία πως θα εκπληρωθούν οι συμβατικές υποχρεώσεις της δημόσιας τηλεόρασης όσον αφορά στις αθλητικές διοργανώσεις. Εκτός από τους τελικούς της Α1, οι οποίοι ήταν εσωτερική υπόθεση και ξεπεράστηκε εύκολα υπάρχουν δύο μεγάλες διοργανώσεις προ των πυλών.

Στον "αέρα" βρίσκονται λοιπόν το Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας και βεβαίως το Τσάμπιονς Λιγκ. Οι αγώνες μάλιστα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπάσκετ εξασφαλίστηκαν την τελευταία στιγμή και μετά από πίεση του ΔΣ της ΕΡΤ, ώστε να οι Έλληνες να παρακολουθήσουν από την ΕΡΤ και όχι από ιδιωτικό ή συνδρομητικό κανάλι τις προσπάθειες της Εθνικής ομάδας

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News