default-image

Ανακοίνωση της ομοσπονδίας για Κιλιγκαρίδη

Αθλητισμός
Ανακοίνωση της ομοσπονδίας για Κιλιγκαρίδη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανακοίνωση εξέδωσε η ελληνική ομοσπονδία κάνοε καγιάκ, δίνοντας τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την υγεία του Ανδρέα Κιλιγκαρίδη. Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Σήμερα 11/6/2013 και ώρα 14.00 το ιατρικό συμβούλιο αποφάσισε ότι η κατάσταση του αθλητή κρίνεται ως μη αναστρέψιμη και σύμφωνα με την Πολωνική νομοθεσία θα προέβαιναν στην αποσύνδεση από τα μηχανήματα υποστήριξης.

Η Ομοσπονδία μας, η Πρεσβεία, το Προξενείο μας στην Βαρσοβία και το Υφυπουργείο αθλητισμού κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες προκειμένου να στηρίξουν την απόφαση της οικογένειας και να μην αποσυνδεθεί από τα μηχανήματα ο αθλητής μας.

Την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή, πριν οι Πολωνοί ιατροί προβούν στην αποσύνδεση και ενώ ακόμη και οικείοι του πίστευαν ότι αυτοί θα το έκαναν πράξη, η πρέσβειρα μας στην Βαρσοβία κα Αθανασίου, κατάφερε και έλαβε παράταση μίας ημέρας και ο αθλητής μας παραμένει στην εντατική διασωληνωμένος.

Αυτή τη στιγμή γίνεται προσπάθεια να βρεθεί ιατρός ο οποίος θα μπορέσει να ταξιδέψει μέχρι το νοσοκομείο της Πολωνίας που νοσηλεύεται ο αθλητής μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News