Αθλητισμός

Οριστικά εκτός Ευρώπης η Μάλαγα!

Απορρίφτηκε η ένσταση που έκανε η Μάλαγα στο CAS και η ομάδα από την Ανδαλουσία δεν θα συμμέχει Europa League της επόμενης σεζόν.

Έτσι, στην θέση της Μάλαγα θα βγει από ότι φαίνεται η Σεβίλλη στην Ευρώπη, καθώς η επόμενη στην βαθμολογία Μπέτις έχει ήδη εξασφαλίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο ενώ η αμέσως επόμενη, Ράγιο Βαγιεκάνο, πιθανότατα δεν πλήρη τις προϋποθέσεις.

Η Μάλαγα είχε αρχικά τιμωρηθεί με 1 + 1 χρόνο αποκλεισμού από την Ευρώπη και με πρόστιμο 300.000 ευρώ, πέρσι το καλοκαίρι λόγω οικονομικών προβλημάτων . Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία είχε θέσει όριο τις 31 Μαρτίου ώστε να ελέγξει ξανά την Μάλαγα και σε περίπτωση που η ομάδα από την Ανδαλουσία είχε διακανονίσει κάποια από τα χρέη της θα γλίτωνε τον δεύτερο χρόνο αποβολής από την Ευρώπη.

Αυτό έγινε αλλά η Μάλαγα έκανε έφεση στο CAS ώτσε να διαγραφεί όλη η ποινή. Όμως η έφεση από το διεθνές αθλητικό δικαστήριο απορρίφτηκε και ο σύλλογος από την Ανδαλουσία χάνει το ευρωπαϊκό εισητήριο που κατέκτησε καταλαμβάνοντας την έκτη θέση φέτος στο ισπανικό πρωτάθλημα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια