default-image

Τζώρτζογλου: "Συνεχίζουμε τον αγώνα μας"

Ποδόσφαιρο
Τζώρτζογλου: "Συνεχίζουμε τον αγώνα μας"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απόλυτα καθησυχαστικός προς τα σωματεία της ΕΠΣΗ είναι ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου, τονίζοντας ότι δεν έχουν να φοβούνται τίποτα και κανέναν από τις απειλές διαγραφής και επισημαίνοντας ότι ο αγώνας συνεχίζεται, εκτός και αν η πλειοψηφία των σωματείων έχει διαφορετική άποψη. Όσον αφορά την ΕΠΟ, είπε ότι οι κινήσεις της δείχνουν πανικό.

Όπως τόνισε ο Νίκος Τζώρτζογλου: «Θα μπορούσε με μία απλή κίνηση η ΕΠΟ να τελειώσει το ζήτημα, δηλαδή να παρουσιάσει το έγγραφο που έστειλε στην ΦΙΦΑ σχετικά με την διαμάχη και να αποκαλύψει ακριβώς ποια ήταν τα ερωτήματά της προς την ΦΙΦΑ.

Εάν το έκανε αυτό εμείς σαν ΕΠΣΗ, σήμερα θα αποσυρόμαστε από την διαδικασία. Αυτός είναι ο λόγος που ο ΠΑΟΚ δεν πήγε σήμερα στην εκδίκαση. Επειδή ζήτησε την αλληλογραφία από την ΕΠΟ και δεν του την έδωσαν.

Δεν παρέστη στο δικαστήριο παρότι είναι μια ομάδα που σύμφωνα με την ΕΠΟ, απειλείται με αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Εμείς σαν ΕΠΣΗ συνεχίζουμε τον αγώνα μας, εκτός κι αν η πλειοψηφία των σωματείων που με έχουν επιλέξει στην ηγεσία της ΕΠΣΗ εκφράσει αντίθετη άποψη.

Συνεχίζουμε τον αγώνα και ενόψει της Γ.Σ της ΕΠΟ που είναι τέλη Ιουλίου και περιμένουμε την Ομοσπονδία να ικανοποιήσει πάγια αιτήματα των ερασιτεχνικών σωματείων όπως είναι οι επιχορηγήσεις που έχουν πολλά χρόνια να πάρουν τα σωματεία, τα πρόστιμα και πολλά άλλα.

Αν η ΕΠΟ δημιουργήσει πρόβλημα στα σωματεία της ΕΠΣ Ηρακλείου για την προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια, θα πρέπει να αποβάλει και τον Ολυμπιακό που έξανε παρέμβαση στα πολιτικά δικαστήρια υπέρ της ΕΠΟ» κατέληξε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News