default-image

Ανανέωσε στον Άρη ο Αγκάνθο

Ποδόσφαιρο
Ανανέωσε στον Άρη ο Αγκάνθο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και τη νέα σεζόν θα συνεχίσει στον Άρη ο Νταβίντ Αγκάνθο. Ο Ισπανός επιθετικός, που ηγήθηκε της γραμμής κρούσης των «κίτρινων» την σεζόν που τελείωσε και ήταν πρώτος σκόρερ με 9 γκολ, συμφώνησε με τη διοίκηση.

Ο 32χρονος στράικερ είπε το «ναι» στη μείωση που του προτάθηκε, στο πλαίσιο της «σφιχτής» οικονομικής πολιτικής της ομάδας με δεδομένα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και έτσι θα είναι για άλλες δύο σεζόν στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αυτό είναι το χρονικό διάστημα της προσυμφωνίας που υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές και έτσι το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση της ανανέωσης του συμβολαίου. H επαφή έγινε ανάμεσα στον πρόεδρο του Αρη, Δημήτρη Ηλιάδη και τον εκπρόσωπο του Ισπανού, Χρήστο Σιωπίδη.

Μάλιστα, ο πρόεδρος του Άρη μίλησε και με τον ίδιο τον Αγκάνθο, λέγοντάς του ότι ο Αρης έχει επενδύσει σε αυτόν και περιμένει πολλά τη νέα χρονιά.

Αυτή είναι η πρώτη από τις τέσσερις ανανεώσεις συμβολαίων που δικαιούται να κάνει ο Αρης από τη στιγμή που δεν εξασφάλισε αδειοδότηση για το νέο πρωτάθλημα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News