default-image

Προτιμάει την προπονητική ο Ζιντάν

Ποδόσφαιρο
Προτιμάει την προπονητική ο Ζιντάν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, έχρισε πρόσφατα τον Ζινεντίν Ζιντάν αθλητικό διευθυντή των «μερένχες» δίνοντάς του ταυτόχρονα και σημαντικές αρμοδιότητες.

Ο πρόεδρος των Μαδριλένων είχε τονίσει τότε πως ο Ζιζού θα είναι πολύ σημαντικός στην επόμενη μέρα της Ρεάλ, αλλά πρόσφατα παραδέχτηκε πως "η εντύπωση που έχω είναι ότι του αρέσει η προπονητική. Ίσως του λείπει η επαφή με την πρώτη ομάδα".

Επί της ουσίας αυτό επιβεβαίωσε και ο Χοσέ Ραμόν ντε λα Μορένα με δηλώσεις του στην εκπομπή "El Larguero" του "Cadena SER", ο οποίος ξεκαθάρισε πως ο Ζιντάν προτιμά να γίνει προπονητής. Ο πρώην ποδοσφαιριστής των Ρεάλ και Γιουβέντους είχε πριν από δύο εβδομάδες επαφή με τον Κάρλο Αντσελότι και ο Ιταλός του είχε προτείνει να γίνει βοηθός του, προοπτική που ενθουσίασε τον Ζιντάν.

Ο τελευταίος δεν είχε ενδιαφερθεί ως τώρα για την προπονητική, όμως, πλέον φαίνεται να το σκέφτεται σοβαρά. Συν τοις άλλοις ο 40χρονος είναι ένας άνθρωπος που δεν του αρέσει να έχει συνεχή επαφή με τον Τύπο, κάτι που απαιτείται όταν είσαι αθλητικός διευθυντής. Επομένως, το πόστο που τελικά θα αναλάβει ο Ζιντάν θα εξαρτηθεί και από την απόκτηση του νέου τεχνικού των "μερένγκες".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News