default-image

Ζητούν από τον Τζώρτζογλου να "παγώσει" το δικαστήριο

Ποδόσφαιρο
Ζητούν από τον Τζώρτζογλου να "παγώσει" το δικαστήριο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρία σωματεία του Ηρακλείου που θα αγωνιστούν του χρόνου στη Γ' Εθνική και συγκεκριμένα ο Ηρόδοτος, ο ΠΟΑ και ο Γιούχτας υπέγραψαν ανακοίνωση με αποδέκτη τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ Νίκο Τζώρτζογλου.

Με αυτή ζητούν να «παγώσει» η διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων κατά της ΕΠΟ, μέχρις ότου να πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας. Τα σωματεία αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους:

«Οι εκπρόσωποι των ομάδων Γ' Εθνικής Ηρακλείου, που υπογράφουν το παρακάτω κείμενο, κατόπιν συζητήσεως μεταξύ τους και σε συνάντηση που είχαν με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκο Τζώρτζογλου, στις 6 Ιουνίου 2013, έκριναν ότι πρέπει να πάρουν θέση στη διαμάχη μεταξύ της Ένωσής μας και της Ένωσης Κιλκίς με την ΕΠΟ.

Πιστεύουμε και ζητήσαμε από τον κ. Τζώρτζογλου ότι πρέπει να ΠΑΓΩΣΕΙ τη διαδικασία της δικαστικής διαμάχης των Ενώσεων Ηρακλείου και Κιλκίς και της ΕΠΟ μέχρι να γίνει η γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας, όπου θα τεθούν τα προβλήματα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου για να δοθούν λύσεις από την Ομοσπονδία, όπως άλλωστε υποσχέθηκαν και στις προεκλογικές τους διακηρύξεις.

ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΟ.

Και μετά να κρίνουμε τόσο εμείς, όσο και οι μηνυτές την περαιτέρω στάση μας απέναντι στην Ομοσπονδία και τον πρόεδρό της».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News