default-image

Ιστορική εκδήλωση για ΠΑΟΚ στον Κρουσώνα (video)

Ποδόσφαιρο
Ιστορική εκδήλωση για ΠΑΟΚ στον Κρουσώνα (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την έναρξη της νέας περιόδου, που θα βρει την ομάδα ν' αγωνίζεται για πρώτη φορά στην ιστορία της στη Γ' Εθνική, σηματοδότησε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής ο ΠΑΟΚ Κρουσώνα.

Οι Κρουσανιώτες και οι φίλοι της ομάδας έδωσαν μαζικά το «παρών», με την εκδήλωση να έχει πολύ κέφι και χορό μέχρι τα ξημερώματα, με τον γνωστό καλλιτέχνη Νίκο Γωνιανάκη και το συγκρότημά του να δίνουν ρεσιτάλ μέχρι τα ξημερώματα.

Ο νέος πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Πιτσικάκης Κούτουλος τόνισε στο χαιρετισμό του προς τους προσκεκλημένους ότι ο ΠΑΟΚ ξεκινά μια νέα προσπάθεια και ζήτησε τη στήριξη όλων ώστε ο ΠΑΟΚ σε πέντε χρόνια ν' αγωνίζεται στην Α' Εθνική!

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και οι τοπικοί φορείς, με το γενικό γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Γιώργο Δεικτάκη και το δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη να εκφράζουν τη στήριξή τους προς το σωματείο του Κρουσώνα. Το «παρών» επίσης έδωσαν ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Νίκος Τσαμπουράκης και ο ποδοσφαιριστής Αλέξης Περογαμβράκης, που έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν στον ΠΑΟΚ και ακόμα οι Σεκέρης (Ηρόδοτος), Κοτζαμάνης (Γιούχτας), Μερονιανάκης (Αλμυρός), Μαγκουσάκης (Ραύκος), όπως και εκπρόσωποι από τα σωματεία Κορφών, Μεταξοχωρίου, Γουβών, Αγ. Βαρβάρας.

Παράλληλα η διοίκηση του ΠΑΟΚ προχώρησε και σε δύο τιμητικές απονομές. Η πρώτη απονομή έγινε στον αείμνηστο Μιχάλη Μαμουλάκη, ο οποίος έμεινε στην ιστορία ως ένας από τους ανθρώπους που έδωσαν πολλά στον ΠΑΟΚ και τον αγάπησε όσο λίγοι, ενώ ήταν από τους πρώτους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Την πλακέτα παρέλαβε φανερά συγκινημένος ο αδερφός του και δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, με την απονομή να πραγματοποιεί ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ Χάρης Μαμουλάκης.

Η δεύτερη απονομή έγινε στον πρώην αντιπρόεδρο του ΠΑΟΚ Γιώργο Κοκολοδημητράκη για τη μεγάλη και ανεκτίμητη προσφορά του στο σωματείο. Την πλακέτα παρέδωσε ο γενικός αρχηγός της διοίκησης και πρόεδρος τα προηγούμενα δύο χρόνια Μύρος Πυργιανάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News