default-image

Ένσταση και μηνύσεις από τον Ολυμπιακό Βόλου

Ποδόσφαιρο
Ένσταση και μηνύσεις από τον Ολυμπιακό Βόλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου αποφάσισε να καταθέσει ένσταση κατά του κύρους του χθεσινού αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Μάλιστα όπως αναφέρουν οι Βολιώτες κατέθεσαν μηνύσεις και αγωγές κατά της διοργανώτριας αρχής, κατά της ΠΑΕ Παναιτωλικός, αλλά και κατά του αστυνομικού διευθυντή Ακαρνανίας!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 αποφάσισε να καταθέσει ένσταση κατά του κύρους του χθεσινού (9/6/2013) αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τόσο την αστυνομική διεύθυνση Ακαρνανίας όσο και την ιδιωτική εταιρείαsecurity για τις "προσπάθειές" τους για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, "προσπάθειες" οι οποίες περιόρισαν τον αριθμό των βαριά τραυματισμένων ποδοσφαιριστών της ομάδας μας σε έναν...

Περιμένουμε με περιέργεια να δούμε ποιός θα ενδιαφερθεί για την πορεία της υγείας του νεαρού ποδοσφαιριστή μας, στον οποίο συμπαριστάμεθα με όλες μας τις δυνάμεις και για τον οποίον θα κάνουμε το καλύτερο για την ταχεία και ακέραια αποκατάσταση της υγείας του, αλλά και το εάν η αστυνομική διεύθυνση Ακαρνανίας θα προβεί στις αυτεπάγγελτες ενέργειες για την εύρεση και τιμωρία των δραστών αλλά και των ηθικών αυτουργών της χθεσινής πρωτοφανούς και απαράδεκτης αυτής ενέργειας. Βέβαια, προς επίρρωση των αυτονόητων ενεργειών τους, καταθέτουμε σήμερα μηνύσεις και αγωγές κατά της διοργανώτριας αρχής, κατά της ΠΑΕ Παναιτωλικός και κατά του αστυνομικού διευθυντή Ακαρνανίας.

Όπως είναι φυσικό στρεφόμαστε με όλα τα ένδικα μέσα και κατά του διαιτητή του αγώνα κ. Σέζου, του οποίου τη στάση θεωρούμε τουλάχιστον ύποπτη και σίγουρα όχι αρμόζουσα σε αυτή του άρχοντα της χθεσινής αναμέτρησης. Ακόμη απορούμε για την αδιάλλακτη στάση του περί της κανονικής διεξαγωγής του αγώνα, αφού επί 45 λεπτά προσπαθούσαμε να του δώσουμε να καταλάβει κάτι τόσο απλό, λογικό και ανθρώπινο, πως ήταν δηλαδή δυνατόν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας να σκεφτούν το παιχνίδι μετά από ένα τόσο τραγικό γεγονός. Ο κ. Σέζος είναι παντελώς ακατάλληλος για διαιτητής. Για την ακρίβεια είναι άκρως επικίνδυνος και για την διαφύλαξη της σωματικής ακεραιότητας των ποδοσφαιριστών και για τη διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής ενός ποδοσφαιρικού αγώνα.

Όλες ανεξαιρέτως οι παραπάνω ενέργειές μας θα προχωρήσουν άμεσα μέχρι τα αρμόδια ευρωπαϊκά όργανα. Για τον λόγο αυτό ο υπεύθυνος των νομικών θεμάτων της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου θα παραμείνει επί δεκαπενθήμερο στο Βόλο για να συντονίσει τις περαιτέρω αυτές κινήσεις μας.

Πάντως διδαχτήκαμε χθες στο Αγρίνιο μια καινούργια μέθοδο αποδυνάμωσης της αντιπάλου ομάδας (τραυμάτισε τα ατού της αντιπάλου κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης, έτσι κι αλλιώς ο αγώνας θα διεξαχθεί και θα τον κερδίσεις...), την οποία βέβαια ούτε προτείνουμε σε κανέναν να εφαρμόσει, ούτε πρόκειται ποτέ να εφαρμόσουμε εμείς. Τουναντίον θα κάνουμε το παν για να μην αφήσουμε τέτοιες πρακτικές να αφανίσουν οριστικά το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Υ.Γ: Κύριε Πρόεδρε της ανύπαρκτης διοργανώτριας αρχής, αλήθεια τι γίνεται με τα έκτροπα του αγώνα της Καλλονής; Βγήκε καμία απόφαση; Επενέβη αυτεπάγγελτα κάποιο αρμόδιο όργανο ή θέλετε να τα έχετε καλά με όλους;».

Πηγή: Sentragoal.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News