default-image

Τα καταστήματα της Wind στο ρυθμό του Run Ηράκλειο

Κρήτη
Τα καταστήματα της Wind στο ρυθμό του Run Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη μεγάλη γιορτή Αγώνων Δρόμου 5 και 10 χλμ. RUN GREECE-Ηράκλειο, συμμετέχουν τα καταστήματα WIND με ειδικές προσφορές και εκπτώσεις σε υπηρεσίες κινητής, σταθερής τηλεφωνίας και Internet.

Οι προσφορές ισχύουν αποκλειστικά στα καταστήματα WIND σε όλη την Κρήτη* και απευθύνονται σε όλους, ιδιώτες και επαγγελματίες μέχρι και τέλος Ιουνίου. Αναλυτικότερα:

· Για νέα σύνδεση ή αίτηση φορητότητας αριθμού από άλλο δίκτυο στα συμβόλαια wind to all, οι ενδιαφερόμενοι αποκτούν έκπτωση στο πάγιο και απολαμβάνουν 1000 λεπτά χρόνο ομιλίας προς όλους, από 50€ μόνο με 35€/μήνα.

· Για πρόσβαση στο internet μέσω smartphone ή tablet τα καταστήματα WIND προσφέρουν το πρόγραμμα Mobile Broadband control 30GB από 49,90€ μόνο 24,90€/μήνα και επιπλέον ΔΩΡΟ ένα USB modem stick 21 Mbps.

· Για Σταθερή, Κινητή & internet, όλα μαζί σε ένα πρόγραμμα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν αυτό το διάστημα να αποκτήσουν το wind one L μόνο με 39,90€/μήνα από 64,90€.

· Ακόμα, στους ήδη ή και νέους κατόχους καρτοκινητής WIND F2G, τα καταστήματα WIND του Ηρακλείου, της πόλης που θα φιλοξενήσει αυτή την Κυριακή 16 Ιουνίου το RUN Greece, προσφέρουν, με κάθε ανανέωση χρόνου ομιλίας 5€, επιπλέον 300' χρόνο ομιλίας προς όλους για 3 μήνες.

Ως Μέγας Χορηγός του RUN GREECE-Ηράκλειο, η WIND προσφέρει, χωρίς αγορά ή κάποια άλλη χρέωση, απίθανα δώρα για όλους. Απλά αποκαλύπτοντας τον αριθμό που βρίσκεται στο φυλλάδιο με τις ειδικές προσφορές οι τυχεροί κερδίζουν smartphones, tablets, πακέτα broadband με 30 μέρες Δωρεάν Internet και πολλά ακόμα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News