Αθλητισμός

Ζήτησε συγνώμη ο Παναιτωλικός

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός εξέδωσε ανακοίνωση για όσα έγιναν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, ζητώντας συγνώμη από τον Σταμάτη Καρρά κι εκφράζοντας την οργή της για όλα όσα έκαναν οι οπαδοί χθες.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναιτωλικός, πιστεύοντας ότι εκφράζει όλο το φίλαθλο κόσμο της ομάδας, εκφράζει την ειλικρινή της λύπη για το περιστατικό που συνέβη στο γήπεδο μας και είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή Σταμάτη Καρρά. Παράλληλα εκφράζει και την οργή της για τη δυνατότητα που δόθηκε σε δύο-τρεις θεωρούμενους οπαδούς να χαλάσουν τη γιορτή της πόλης και της ομάδας και να μειώσουν στα μάτια όλης της φίλαθλης Ελλάδας αυτό που με κόπο χτίζουμε όλα αυτά τα χρόνια.

Ο καθένας πρέπει να πάρει τις ευθύνες του και οι επικεφαλής των οργανωμένων οπαδών της ομάδας πρέπει να καταδικάσουν να απομονώσουν και να αποβάλουν από το συλλόγου αυτούς που αμαυρώνουν την έννοια της υποστήριξης και της αγάπης προς τον Παναιτωλικό. Ευχόμαστε πλήρη ανάρρωση στον άνθρωπο και επαγγελματία Σταμάτη Καρρά. Τέλος η ΠΑΕ Παναιτωλικός ανακοινώνει ότι θα κάνει ότι είναι απαραίτητο για να αποτραπεί η επανάληψη τέτοιων φαινομένων».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια