default-image

Μοναδική εμπειρία το MS- Camp που θα γίνει στο Παγκρήτιο

Αθλητισμός
Μοναδική εμπειρία το MS- Camp που θα γίνει στο Παγκρήτιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια μοναδική εμπειρία θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν τα παιδιά που θα λάβουν μέρος στο ολοκληρωμένο camp πολύπλευρης αθλητικής απασχόλησης «Πήγασος Multi Sport Camp», που θα φιλοξενηθεί στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Παγκρήτιου Σταδίου.

Πιο συγκεκριμένα, κάθε παιδί που θα συμμετάσχει στο πρόγραμμα, που έχει σχεδιαστεί από εξειδικευμένους επαγγελματίες του χώρου, θα έχει τη δυνατότητα να διασκεδάσει μαθαίνοντας, αφού θα μυηθεί σε τουλάχιστον 12 διαφορετικά αθλήματα, επιλέγοντας μία έως και έξι εβδομάδες γεμάτες από πολύτιμες εμπειρίες.

Έτσι, οι συμμετέχοντες θα αξιοποιήσουν εποικοδομητικά κάποιες από τις ημέρες των καλοκαιρινών τους διακοπών, λαμβάνοντας μέρος σε ένα ευρύ φάσμα από διαφορετικές αθλητικές δραστηριότητες, πλαισιωμένες με καλλιτεχνικά και ενημερωτικά δρώμενα που συνδυάζουν τη διασκέδαση, την κοινωνικοποίηση και τη μάθηση. Τα παιδιά θα γνωρίσουν τον κόσμο των Ολυμπιακών Αθλημάτων μέσα από διάφορες δράσεις που θα τους μείνουν αξέχαστες.

Στο ημερήσιο πρόγραμμα του MS-Camp τα παιδιά θα διασκεδάσουν, θα εξερευνήσουν και θα βιώσουν ατομικά και ομαδικά τις παρακάτω δραστηριότητες: Κλασικό αθλητισμό, Κολύμβηση, Αθλοπαιδιές, Κωπηλασία, Σκοποβολή, Τοξοβολία, Παραδοσιακούς Χορούς, Ξιφασκία, Πινγκ Πονγκ, Πυγμαχία, Πάλη, Αεροβική-Kid's Aerobics, Ορθοσωμικές ασκήσεις, Zumba και Yoga για παιδιά, Ενόργανη γυμναστική, Παραδοσιακά παιχνίδια, Θεατρικό παιχνίδι, Δημιουργική απασχόληση, Ενημερωτικά σεμινάρια, Kid's Athletics, Καλλιτεχνικά δρώμενα, Αγώνες Δεξιοτήτων.

Σε ποιους απευθύνεται

Το «Πήγασος Multi Sport Camp» αφορά σε αγόρια και κορίτσια από 5 έως 12 ετών (μέχρι και την Α' τάξη Γυμνασίου), ανεξαρτήτως αθλητικής κατάρτισης ή σωματομετρικής δομής. Θα υλοποιηθεί καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή 7:30-16:00 στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου κάνοντας χρήση του κεντρικού γηπέδου ποδοσφαίρου, του κλειστού κολυμβητηρίου, των αιθουσών πολλαπλών χρήσεων, πυγμαχίας, επιτραπέζιας αντισφαίρισης, σκοποβολής, ενόργανης αλλά και του γυμναστηρίου. Τα παιδιά θα απασχολούν Καθηγητές Φυσικής Αγωγής, Νηπιαγωγοί και Δάσκαλοι Δημιουργικής Απασχόλησης.

Οι περίοδοι απασχόλησης είναι: Πρώτη: 17-21 Ιουνίου. Δεύτερη: 24-28 Ιουνίου. Τρίτη: 1-5 Ιουλίου. Τέταρτη: 8-12 Ιουλίου, Πέμπτη: 15-19 Ιουλίου και Έκτη: 22-26 Ιουλίου.

Το κόστος υλοποίησης του προγράμματος έχει οριστεί ως εξής: Για κάθε μεμονωμένη εβδομάδα 45 ευρώ. Για κάθε μήνα απασχόλησης 160 ευρώ και για το σύνολο του camp 240 ευρώ.

Σε κάθε συγγενή πρώτου βαθμού, σε αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους (με ελάχιστη συμμετοχή 10 παιδιών) γίνεται έκπτωση 5 ευρώ για κάθε παιδί και εβδομάδα συμμετοχής.

Κάθε παιδί θα είναι ασφαλισμένο σε όλη τη διάρκεια συμμετοχής στο «Πήγασος Multi Sport Camp» και θα βρίσκεται υπό την επίβλεψη γιατρού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 6932.188060, 6993.157841, 6974.812236. Email: [email protected]. Site: www.pigasosfitnes.gr facebook/pigasosfitness.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News