default-image

Η πικρία του Αμπιντάλ

Ποδόσφαιρο
Η πικρία του Αμπιντάλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την πικρία του για το γεγονός ότι δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Μπαρτσελόνα, εξέφρασε ο Ερίκ Αμπιντάλ.

Μετά τη μάχη με τον καρκίνο του ήπατος κατάφερε να πατήσει ξανά το χορτάρι του γηπέδου και θέλει να επιστρέψει στην ενεργό δράση ως πρωταγωνιστής, ελπίζοντας πως το πρόβλημα της υγείας του αποτελεί, πλέον, παρελθόν.

«Θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι μέχρι τα 35 μου. Περιμένω την συγκατάθεση των γιατρών, οι οποίοι θα με συμβουλέψουν και θα μου δώσουν την άδεια να συνεχίσω. Νιώθω πως όλα θα πάνε καλά, αφού αισθάνομαι δυνατός και υγιής. Δεν νομίζω πως έφτασε η ώρα να αποσυρθώ», είπε αρχικά ο Γάλλος αμυντικός στην ισπανική εφημερίδα «El Mundo»,.

Αν οι γιατροί αποφανθούν πως ο Αμπιντάλ μπορεί να συνεχίσει την καριέρα του, τότε ο Γάλλος είναι υποχρεωμένος να αναζητήσει ομάδα, αφού η Μπαρτσελόνα δεν του κατέθεσε πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του και είναι ελεύθερος. «Οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα δεν ήθελαν να πάρουν το ρίσκο να μου προσφέρουν συμβόλαιο. Υπήρχε ο φόβος πως θα μπορούσε να μου συμβεί κάτι κακό. Δεν θέλησαν να αναλάβουν τις ευθύνες τους, όπως τις αναλαμβάνω εγώ. Λυπάμαι για τη στάση τους, αφού περίμενα κάτι διαφορετικό», ήταν το παράπονο του Ερίκ Αμπιντάλ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News