default-image

Στις 25 Ιουνίου η "πρώτη" του ΟΦΗ

Αθλητισμός
Στις 25 Ιουνίου η "πρώτη" του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νωρίτερα από ό,τι είχε αρχικά προγραμματιστεί θα ξεκινήσει τελικά η προετοιμασία του ΟΦΗ, ενόψει της νέας σεζόν. Η 1η Ιουλίου ήταν μέχρι πρότινος η ημερομηνία που είχε οριστεί η πρώτη προπόνηση, όμως μετά τις συζητήσεις του Παύλου Δερμιτζάκη με τη διοίκηση άλλαξε το πλάνο.

Έτσι, η έναρξη των προπονήσεων θα γίνει την Τρίτη 25 Ιουνίου, μία ημέρα μετά τη γιορτή του Αγίου Πνεύματος. Με αυτό τον τρόπο θα υπάρχει περισσότερος χρόνος, μιας και το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας αρχίζει νωρίτερα τη νέα περίοδο. Ο Δερμιτζάκης θα αναχωρήσει σήμερα για την Καβάλα, ενώ για μόνιμη εγκατάσταση στο Ηράκλειο θα έρθει πλέον μία εβδομάδα πριν την έναρξη της προετοιμασίας.

Σε ό,τι αφορά τώρα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν αυτήν την εβδομάδα. Εξετάζονται τα αθλητικά κέντρα στην Ολλανδία, που συμφέρουν από οικονομικής άποψης, όμως πρέπει στο «πακέτο» να δίνεται η δυνατότητα και για δυνατά φιλικά παιχνίδια. Έτσι, «ζυγίζονται» με προσοχή όλες οι επιλογές, με κάθε παράμετρο που μπορεί να επηρεάζει την τελική απόφαση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News