default-image

Επεισοδιακή νίκη για Παναιτωλικό

Ποδόσφαιρο
Επεισοδιακή νίκη για Παναιτωλικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τις βάσεις για την επιστροφή του στη Super League έβαλε ο Παναιτωλικός, που επικράτησε 2-1 του Ολυμπιακού Βόλου, σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι.

Το ντέρμπι σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του Καρρά στην προθέρμανση, αλλά κατά τη διάρκεια του αγώνα, οι Αγρινιώτες ήταν καλύτεροι και πήραν το σπουδαίο «τρίποντο» που τους βάζει σε θέση οδηγού στα πλέι οφ. Ο Μπελόν στο πρώτο λεπτό και ο Σφακιανάκης στο 40' πέτυχαν τα γκολ του Παναιτωλικού, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου κατάφερε μόνο να μειώσει σε 2-1 στο 69' χάρη σε γκολ του Μπρέσκα.

Με 50 λεπτά καθυστέρηση μπήκαν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων στο γήπεδο να ξεκινήσει το παιχνίδι, με τα νεύρα να είναι τεταμένα. Ο τραυματισμός του Σταμάτη Καρρά από κροτίδα κατά την προθέρμανση των δύο ομάδων προκάλεσε την καθυστέρηση, αλλά και μια σειρά διαβουλεύσεων για το αν θα πρέπει να γίνει ο αγώνας. Ο Ολυμπιακός Βόλου ζήτησε την εκκένωση του γηπέδου, αλλά ο διαιτητής Σέζος δεν συμφώνησε. Πάντως οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν τη συγκατάθεσή τους να ξεκινήσει το παιχνίδι, που ήταν και πάγια θέση των ανθρώπων του Παναιτωλικού.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Τακίδης, Μπακάκης, Ιωάννου, Κούσας, Δάρλας, Τζούνιορ, Σφακιανάκης, Σίσιτς, Μπελόν (90' Μουμίν), Καμαρά (90+1' Αραμπατζής), Κουτσοσπύρος (71' Φαβάλι)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Γιώργος Βαζάκας): Γκίτκος, Σολάκης, Πινδώνης, Γκότοβος, Παλαιολόγος, Μπολάτι (52' Μπρέσκα), Τσιάτσιος, Πετκάκης (46' Γόγολος), Ολίσε (55' Καπετάνος), Στογιάνοφ, Γιενγκά.

Αποτελέσματα (3η)

Νίκη Βόλου-Ηρακλής             0-1

Παναιτωλικός-Ολυμπιακός Β.      2-1

Η βαθμολογία

1.Παναιτωλικός       8

2.Ολυμπιακός Β.      5

3.Ηρακλής             4

4.Νίκη Βόλου        2

Η επόμενη (4η)

Τετάρτη 12 Ιουνίου

Παναιτωλικός-Νίκη Βόλου

Ολυμπιακός Β.-Ηρακλής

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News