default-image

"Ναι" της Ρεάλ σε Γιουβέντους για Ιγκουαΐν

Ποδόσφαιρο
"Ναι" της Ρεάλ σε Γιουβέντους για Ιγκουαΐν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις της Ρεάλ Μαδρίτης με την Γιουβέντους για τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν και η «Βασίλισσα» φαίνεται να ζητά από την ιταλική ομάδα να ανεβάσει την προσφορά της για τον Αργεντίνο από τα 22 εκατομμύρια ευρώ στα 24 ενώ δέχεται το πόσο να πληρωθεί σε δόσεις.

Στην Μαδρίτη βρίσκονται αυτές τις μέρες ο πρόεδρος της Γιουβέντους, Αντρέα Αγκνέλι και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας. Μπέπε Μαρότα. Οι άνθρωποι της ιταλικής ομάδας συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ και τον ατζέντη της FIFA, Ερνέστο Μπροντσέλι.

Όλοι μαζί έφαγαν σε γνωστό εστιατόριο της Μαδρίτης με το τραπέζι να είναι επαρκώς κρυμμένο από τα αδιάκριτα βλέμματα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η Ρεάλ δέχεται η Γιουβέντους να πληρώσει το πόσο της μεταγραφής με δόσεις αλλά ζήτησε να αυξήσει η ιταλική ομάδα την πρόταση της από τα 22 στα 24 εκατομμύρια, καθώς το αντίστοιχο ποσό φέρετρα να προσφέρει η Άρσεναλ. Οι διαπραγμετεύσεις είναι ακόμα σε εξίλιξη αλλά η Γιουβέντους αποτελεί το μεγάλο φαβορί για να κλείσει τον Ιγκουαΐν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News