default-image

"Βλέπει" νέο γήπεδο η Τσέλσι

Ποδόσφαιρο
"Βλέπει" νέο γήπεδο η Τσέλσι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την περίπτωση να αλλάξει γήπεδο η Τσέλσι αναφέρει η «Daily Mail», συνδέοντας τους «μπλε» με μια πιθανή υποψηφιότητα για να αγοράσουν μια έκταση συνολικά 17 στρεμμάτων κοντά στο «Stamford Bridge».

Η περιοχή ονομάζεται «Lillie Bridge», τώρα χρησιμοποιείται ως αποθήκη σιδηροδρόμων και ήταν μέρος ενός σχεδίου ανάπλασης που δεν έγινε ποτέ. Η έκταση αυτή λοιπόν αναμένεται να βγει προς πώληση στο τέλος της χρονιάς και είναι πιθανό ο Ρομάν Αμπράμοβιτς να δώσει μόνο για τα 17 στρέμματα πάνω από 200 εκατομμύρια ευρώ. Όμως υπάρχουν φήμες που θέλουν και μια άλλη εταιρία να ενδιαφέρεται πολύ για την έκταση και να θέλει να ανταγωνιστεί τον Ρώσο επιχειρηματία.

Αν τελικά η Τσέλσι πάρει αυτή την περιοχή θα μπορέσει να χτίσει ένα στάδιο που θα έχει 60.000 θέσεις ενώ οι οπαδοί της φαίνεται πως δεν θα αντιδράσουν θετικά σε μια τέτοια αλλαγή. Εδώ και πολλά χρόνια υπάρχει το κλίμα ότι ο Αμπράμοβιτς επιθυμεί κάποια στιγμή να αλλάξει γήπεδο η Τσέλσι και θέλει να δημιουργήσει μια επιβλητική έδρα για τους «μπλε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News