default-image

Αμπιντάλ: "Με θέλει ο Γκουαρδιόλα"

Ποδόσφαιρο
Αμπιντάλ: "Με θέλει ο Γκουαρδιόλα"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαζί του στη Μπάγερν θέλει να έχει ο Πεπ Γκουαρδίολα τον Έρικ Αμπιντάλ, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, ο Γάλλος αμυντικός.

Ο Αμπιντάλ, μιλώντας στην γαλλική τηλεόραση δήλωσε πως Καταλανός θα ήταν πολύ χαρούμενος να τον έχει μαζί του στους «Βαυαρούς» αλλά επισήμανε ότι λόγο στις μεταγραφές της Μπάγερν έχουν ο πρόεδρος και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας.

«Ο Γκουαρδιόλα ξέρει την κατάσταση μου και θα ήταν πολύ χαρούμενος να με έχει στην ομάδα του. Αλλά ο πρόεδρος και ο τεχνικός διευθυντής της Μπάγερν έχουν και αυτοί ένα λόγο. Θα ήμουν πολύ χαρούμενος να πάω στην Μπάγερν. Έχω πολύ καλή σχέση με τον Φρανκ Ριμπερί . Η Μπάγερν είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Όλα είναι πιθανά. Δεν έχω κάποια προτίμηση αλλά η Μπάγερν θα ήταν μια καλή επιλογή», δήλωσε ο Αμπιντάλ.

Με την επίσημη ανακοίνωση της αποχώρησης του 33χρονου από την Μπαρτσελόνα έντονο ενδιαφέρον έχει δείξει η Μονάκο, στην οποία ο Αμπιντάλ είχε ξεκινήσει την καριέρα του. Για αυτό το γεγονός ο Γάλλος αμυντικός φάνηκε επίσης ανοιχτός στο ενδεχόμενο να γυρίσει στην ομάδα του Πριγκιπάτου.

«Δεν ξέρω ακόμα που θα παίζω την επόμενη σεζόν. Αλλά για μένα είναι σημαντικό να έχω επιλογές όπως η Μονακό. Αυτή θα ήταν μια μεταγραφή που θα με βοηθούσε να ολοκληρώσω την κύκλο της καριέρας μου», κατέληξε ο Γάλλος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News