default-image

Εξονυχιστικός έλεγχος από ΟΥΕΦΑ σε ΠΑΟ και ΠΑΣ Γιάννινα

Ποδόσφαιρο
Εξονυχιστικός έλεγχος από ΟΥΕΦΑ σε ΠΑΟ και ΠΑΣ Γιάννινα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκτός Ελλάδας βρίσκεται πλέον το κλιμάκιο της UEFA έχοντας ψάξει εξονυχιστικά τους φακέλους του ΠΑΣ Γιάννινα και του Παναθηναϊκού έτσι ώστε να διαπιστώσει αν τους έχουν δοθεί καλώς οι αδειοδοτήσεις...

Σύμφωνα με πληροφορίες οι άνθρωποι της UEFA εξέτασαν κάθε λεπτομέρεια στους φακέλους των δυο ομάδων, κυρίως λόγω των αρνητικών εισηγήσεων που υπήρχαν πριν τους δοθεί εν τέλει η άδεια μετά τις εφέσεις που άσκησαν. Εκεί που επικεντρώθηκαν οι εκπρόσωποι της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ήταν τα οικονομικά στοιχεία, για τα οποία ζητούσαν διευκρινήσεις και αποδείξεις.

Το επόμενο στάδιο αφορά τη σύνταξη μιας έκθεσης-πόρισμα από τα μέλη του κλιμακίου που έμεινε για τρεις μέρες στην Αθήνα κι από εκεί και πέρα, θα ανακοινωθεί από το Financial Body Control της UEFA το αν θα υπάρξει αλλαγή στις ομάδες που θα αγωνιστούν στην Ευρώπη. Αν «κοπεί» ο ΠΑΣ τη θέση του θα πάρει ο Παναθηναϊκός, ενώ σε περίπτωση που υπάρξει αρνητική τροπή και για το «τριφύλλι», τη θέση θα πάρει η Ξάνθη.

Αξιοσημείωτο είναι πως η Ξάνθη δεν ελέγχθηκε από το κλιμάκιο της UEFA καθώς είχε πάρει από την πρώτη στιγμή την άδεια και δεν υπήρξε καμία αρνητική εισήγηση του αρμόδιου οργάνου της ΕΠΟ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News