default-image

Κερδίζουν έδαφος Λαμπράκης-Πλεσίτης

Ποδόσφαιρο
Κερδίζουν έδαφος Λαμπράκης-Πλεσίτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον Εργοτέλη το δίδυμο του Σταύρου Λαμπράκη με τον Βασίλη Πλεσίτη κερδίζει συνεχώς έδαφος για να συνεχίσει στον πάγκο...

Οι άνθρωποι που κοούτσαραν την ομάδα στα τελευταία και καθοριστικά επτά παιχνίδια στη Football League και "υπέγραψαν" ουσιαστικά την άνοδό της και την επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα παίρνουν πόντους το τελευταίο διάστημα αφού έχουν την εμπιστοσύνη των ποδοσφαιριστών και παράλληλα απέδειξαν πως μπορούν να σταθούν σε υψηλό επίπεδο. Βέβαια όλα τα παραπάνω δε σημαίνουν πως είναι και δεδομένο πως το δίδυμο θα παραμείνει στο "τιμόνι" αφού υπάρχουν πολλοί προπονητές που εξετάζονται, όπως για παράδειγμα οι Γιάννης Πετράκης, Νίκος Κωστένογλου κ.α.

Το σίγουρο είναι πως οι εξελίξεις σε αυτόν τον τομέα δε θα αργήσουν.  

                          Πάει Κύπρο ο "Ελέ"

Αντίθετα πάντως με τα όσα γράφτηκαν τις τελευταίες ημέρες και παρά το γεγονός πως ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ήταν αρχικά ο επικρατέστερος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Εργοτέλη η περίπτωση απομακρύνθηκε. Μάλιστα ο "Ελέ" οδεύει προς την Κύπρο και την ομάδα της ΑΕΚ Λάρνακας. Μετά το ναυάγιο με τον Χριστόπουλο, οι διοικούντες την ομάδα της Λάρνακας αποφάσισαν όπως προχωρήσουν σε συζητήσεις με τον νεαρό  τεχνικό. Ήδη στην Κύπρο γράφουν πως του έχουν αποσταλεί εισιτήρια για κάθοδό του και δη για τις τελικές συζητήσεις και ενδεχομένως την υπογραφή συμβολαίων. Ο πρώην διεθνής τερματοφύλακας άρχισε την προπονητική του καριέρα μόλις την περσινή σεζόν, όπου ανέλαβε τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας του Πανιωνίου.

Στον πάγκο της ομάδας της Νέας Σμύρνης ήταν μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου (του τρέχοντος έτους), όταν και παραιτήθηκε από τη θέση του μετά την ήττα από την Κέρκυρα. Κοούτσαρε την ομάδα για 22 αγώνες, με πολύ καλό ξεκίνημα το οποίο δεν ήταν ανάλογο στη συνέχεια.

 Εξελίξεις σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από την Κύπρο αναμένονται εντός του σαββατοκύριακου και ίσως προκύψει ανακοίνωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News