default-image

Καταιγιστική στην επανάληψη η Βοσνία

Ποδόσφαιρο
Καταιγιστική στην επανάληψη η Βοσνία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βοσνία ήταν εκπληκτική στο δεύτερο ημίχρονο του ματς με τη Λετονία και έφτασε εύκολα στο 0-5. Πλέον η ομάδα του Σάφετ Σούσιτς βρίσκεται στο +6 από την Ελλάδα και δεν έκανε το… χατίρι στη «γαλανόλευκη», που περίμενε «στραβοπάτημα».

Η Βοσνία κυριάρχησε από το πρώτο ημίχρονο στον αγωνιστικό χώρο και έχασε αρκετές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Μάλιστα στο ενδέκατο λεπτό απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα καθώς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Φερτόφς.

Τελικά η Βοσνία προηγήθηκε στο 48' με τον Σέναντ Λούλιτς της Λάτσιο ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Βένταντ Ιμπίσεβιτς σημείωσε το 2-0. Στην συνέχεια ο Χάρις Μεντουνγιάνιν ανέβασε κι άλλο τον δείκτη του σκορ (63') πριν ο Μίραλεμ Πιάνιτς πετύχει το 4-0 στο 80'. Από τον πίνακα των σκόρερ δεν θα μπορούσε να λείψει το όνομα του Εντιν Τζέκο καθώς ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 82'.

ΛΕΤΟΝΙΑ: Βάνινς, Γκορκς, Μπουλβίτις, Μίχαντιουκς, Ιβάνοφς, Κλάβα, Φέρτοφς, Σινέλνικοφς, Γκαουράκς (64' Σάμπαλα), Βερπακόφσκις (15' Λάζντινς), Κάμες (59' Γκάμποφς).

ΒΟΣΝΙΑ: Μπέγκοβιτς, Σπάχιτς, Μούιντζα, Ζουκάνοβιτς, Μεντουνγιάνιν (70' Στεβάνοβιτς), Ράχιμιτς (70' Βίστσα), Σαλίχοβιτς (79' Ιμπριτσιτς), Πιάνιτς, Λούλιτς, Ιμπίσεβιτς, Τζέκο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News