default-image

"Ξεσκονίζει" τις άδειες η UEFA

Ποδόσφαιρο
"Ξεσκονίζει" τις άδειες η UEFA

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, το κλιμάκιο της UEFA βρίσκεται στα γραφεία της ΕΠΟ και συνεχίζει το «ξεψάχνισμα» των φακέλων αδειοδότησης τόσο του ΠΑΣ Γιάννινα, όσο και του Παναθηναϊκού αλλά και της Ξάνθης!

H αντιπροσωπεία της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου «έπιασε» δουλειά από το πρωί της Παρασκευής. Για δεύτερη σερί μέρα εξετάζει το φάκελο του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος αυτή τη στιγμή έχει πάρει το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο, αλλά και του Παναθηναϊκού (που είναι ο πρώτος… επιλαχών), όπως αναμενόταν.

Επιπλέον, από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι στο μικροσκόπιο θα βρεθεί, τελικά και ο φάκελος της Ξάνθης, η οποία είχε πάρει εξαρχής αδειοδότηση και θα είναι αυτή που θα πάρει, ως 7η, το εισιτήριο για το Europa League αν τόσο για τον ΠΑΣ Γιάννινα όσο και για τον Παναθηναϊκό «ανάψει» κόκκινο!

Συν τοις άλλοις, επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που ανέφεραν ότι τα άτομα της UEFA θα μείνουν και το Σάββατο στην Αθήνα, συνεχίζοντας την εξέταση των φακέλων, πριν αποχωρήσουν από τη χώρα μας!

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα γραφεία της ΕΠΟ υπάρχει έντονη παρουσία υπαλλήλων εταιρίας security, για το… φόβο των Ιουδαίων, προκειμένου να μην προκύψουν τίποτε… απρόοπτα ή απρόοπτες επισκέψεις!

Πάντως, αποφάσεις δεν αναμένονται άμεσα. Το κλιμάκιο της UEFA θα συντάξει πόρισμα, το οποίο θα καταθέσει στην αρμόδια επιτροπή αδειοδότησης της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, η οποία και θα πάρει την τελική απόφαση.

Αν και αρχικά οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο ότι η απόφαση αυτή θα γνωστοποιηθεί στις 20 Ιουνίου, η λογική λέει ότι οι εξελίξεις θα προκύψουν πιο σύντομα. Αυτό γιατί στις 24 Ιουνίου είναι η κλήρωση του πρώτου και δεύτερου προκριματικού Champions League και του Europa League, με την ελληνική ομάδα που θα πάρει το «χειρότερο» εισιτήριο για το Europa να «εμπλέκεται», καθώς θα αγωνιστεί στο 2ο προκριματικό γύρο.

Πηγή: sentragoal.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News