default-image

Φουλ για Καβάνι η Τσέλσι

Ποδόσφαιρο
Φουλ για Καβάνι η Τσέλσι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Έντινσον Καβάνι είναι η Τσέλσι, με τον ιταλικό Τύπο να γράφει πως η Νάπολι έχει κάνει δεχτή την πρόταση των «μπλε», που φτάνει τα 58εκ. ευρώ!

Εδώ και εβδομάδες ο πρόεδρος της ιταλικής ομάδας, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, τόνιζε πως ο διεθνής άσος θα παραχωρηθεί μόνο αν κάποια ομάδα πληρώνει τη ρήτρα του, που φτάνει στα 63 εκ. ευρώ. Την Πέμπτη ο πρόεδρος της Νάπολι υπογράμμισε πως η Τσέλσι έχει κάνει πρόταση, αναφέροντας μάλιστα για τον Καβάνι... «ίσως έχει η ώρα να αντικατασταθεί»!

Την Παρασκευή, η ιστοσελίδα της «Mediaset» φιλοξένησε ρεπορτάζ και τόνισε πως υπάρχει μάλιστα συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές. Υπογραμμίζεται πως το «deal» έγινε, με την Τσέλσι να προσφέρει τελικά 58 εκ. ευρώ! Είναι χαρακτηριστικό πως η Τσέλσι δαπάνησε το ίδιο ποσό και τον Ιανουάριο του 2011 για την απόκτηση του Φερνάντο Τόρες.

Για τους «μπλε» είχε γραφτεί πως κυνηγούσαν και τον Ραμαντέλ Φαλκάο, αλλά ο Κολομβιανός ανήκει πλέον στη Μονακό, με την ομάδα του πριγκιπάτου να πληρώνει τη ρήτρα του ύψους 60εκ. ευρώ στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Θέλει ο Ζοσέ Μουρίνιο ένα «δυνατό» φορ και φαίνεται πως ο Έντινσον Καβάνι καλύπτει τις απαιτήσεις του...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News