default-image

Αποκλεισμός για την Εθνική Νέων

Ποδόσφαιρο
Αποκλεισμός για την Εθνική Νέων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Εθνική Νέων δεν τα κατάφερε, αφού έχασε στις καθυστερήσεις 2-0 από την Ισπανία στον δεύτερο της αγώνα για την elite round του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2013.

Η ήττα αυτή οριστικοποίησε, έστω και αν απομένει ακόμη μία αναμέτρηση με αντίπαλο την Πολωνία (10-6-2013, 19:00), τον αποκλεισμό της «γαλανόλευκης» από την τελική φάση της διοργάνωσης.

Οι διεθνείς πάλεψαν σκληρά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα απέναντι στους Ισπανούς, άντεξαν στην ασφυκτική πίεση που άσκησαν οι Ίβηρες έχοντας ως πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακά Βασίλη Μπάρκα, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν έστω την ισοπαλία ή ακόμη και τη νίκη, αφού πίεσαν κι αυτοί με τη σειρά τους προς το τέλος, προσπαθώντας να εκμεταλλευτούν τους κενούς χώρους που άφησαν οι αντίπαλοι.

Μέσα σε διάστημα δύο λεπτών στις καθυστερήσεις του αγώνα οι Ισπανοί κατάφεραν να βρουν κενά στην ελληνική άμυνα και να νικήσουν τον Μπάρκα. Την πρώτη με τον Σεράνο στο 92ο λεπτό και τη δεύτερη στο αμέσως επόμενο με τον Βίκο.

Ισπανία: Χερέρο, Μπελερίν, Ινίγκεθ (59΄ Μεντράν), Λόπεζ, Ροντρίγκεζ, Ντε Τομάς (68΄ Βίκο), Μπαρντονάντο, Μίνα (53΄ Τραορέ), Σεράνο, Ντουάρτε, Σάντσεθ

Ελλάδα: Μπάρκας, Καραγκούνης, Χουχούμης, Γούτας, Καντούτσης, Σιώπης, Μύγας (66΄ Φούντας), Ιωαννίδης (74΄ Δώνης), Σουνάς (79΄ Παναγιωτούδης), Παπουτσογιαννόπουλος, Ανδρεόπουλος

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News