default-image

Τζώρτζογλου: «Θα αποσύρω την προσφυγή, αν...»

Ποδόσφαιρο
Τζώρτζογλου: «Θα αποσύρω την προσφυγή, αν...»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση με τους προέδρους των κρητικών ομάδων που θα συμμετέχουν στη Γ' Εθνική είχε το βράδυ της Πέμπτης ο Νίκος Τζώρτζογλου, όπου μίλησε και για την προσφυγή της ΕΠΣΗ κατά της ΕΠΟ.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, κλήθηκε να απαντήσει στα ερωτήματα των παραγόντων, σχετικά με τις πιθανές επιπτώσεις που θα έχει στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής η προσφυγή που έχει κάνει κατά της ΕΠΟ.

Το παρών έδωσαν από πλευράς ομάδων οι κ.κ. Σεκέρης (Ηρόδοτος), Καλέμπουμπας (ΠΟΑ), Κοτζαμάνης (Γιούχτας), Πιτσικάκης (ΠΑΟΚ) ενώ απουσίαζε ο Ρούβας. Όπως έγινε γνωστό, δύο από τους προέδρους ζήτησαν από τον πρόεδρο της τοπικής Ένωσης να αποσύρει την προσφυγή, με την ανησυχία ότι αν επιμείνει στο δικαστήριο, μπορεί η ΕΠΟ να δημιουργήσει προβλήματα στις ομάδες της Γ' Εθνικής και στο ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο.

Ο Νίκος Τζώρτζογλου ήταν ξεκάθαρος στις θέσεις του, τονίζοντας τους γνωστούς λόγους για τους οποίους η ΕΠΣΗ προχώρησε σε αυτή την κίνηση και είπε ότι για να αποσυρθεί η προσφυγή μπορούν να γίνουν δύο πράγματα. Είτε η πλειοψηφία των σωματείων της ΕΠΣΗ να το ζητήσει, είτε η ΕΠΟ να ικανοποιήσει τα δίκαια αιτήματα όχι μόνο του Ηρακλείου αλλά όλου του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Τα αιτήματα δεν είναι άλλα από τη μείωση των υπέρογκων προστίμων που επιβάλλονται από την ΕΠΟ ακόμα και για τις κίτρινες κάρτες, το θέμα των επιχορηγήσεων που τα σωματεία έχουν… ξεχάσει πότε πήραν χρήματα τελευταία φορά, η κάλυψη των μετακινήσεων εκτός νησιού των κρητικών ομάδων, η ισονομία στους ορισμούς διαιτητών και παρατηρητών μεταξύ των Ενώσεων της Κρήτης αλλά και το ποσοστό των μεταγραφών των ΠΑΕ υπέρ του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, το οποίο από το 5% μειώθηκε στο ελάχιστο, μόλις στο 1%, για να εξυπηρετηθούν κάποια συμφέροντα. Αυτά τα αιτήματα θα τεθούν από το Νίκο Τζώρτζογλου στην προσεχή Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News