default-image

Είπε "όχι" η Ρόμα στη... διπλή πρόταση της Νάπολι

Αθλητισμός
Είπε "όχι" η Ρόμα στη... διπλή πρόταση της Νάπολι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόταση 40 εκατομμυρίων στη Ρόμα έκανε η Νάπολι για τον Έρικ Λαμέλα και τον Μαρκίνιος, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της ομάδας , Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

Ο ισχυρός άντρας του ιταλικού συλλόγου, με το γνωστό του ύφος, δήλωσε πως επικοινώνησε με την τράπεζα Unicredit, η οποία είναι μεγαλομέτοχος της Ρόμα, και έκανε την πρόταση του για τους δυο παίκτες παρόλο που δεν τον έχουν πείσει και τους θεωρεί ακριβούς.

Στην συνέχεια είπε πως η απάντηση της τράπεζας ήταν αρνητική και αντί των δύο Νοτιαμερικανών του πρόσφερε τον Πάμπλο Οσβάλντο, τον οποίο είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι η Ρόμα έχει προς πώληση.

«Επικοινώνησα με την Unicredit για τον Λαμέλα και τον Μαρκίνιος και τους πρόσφερα 40 εκατομμύρια ευρώ. Αυτοί μου πρόσφεραν τον Οσβάλντο για όσο ήθελα, αλλά έχουμε τον Καβάνι και δεν τον χρειαζόμαστε. Παρόλα αυτά δεν με έχουν πείσει πλήρως. Έχω προσέξει άλλους δυνατούς παίκτες που είναι και φθηνότεροι», δήλωσε ο Ντε Λαουρέντις.

Ο Μαρκίνιος και ο Λαμέλα μια μέτρια σεζόν για την Ρόμα έλαμψαν με την παρουσία τους και αποτελούν μεταγραφικούς στόχους για αρκετές ομάδες. Μάλιστα, για τον Μαρκίνιος η Ρόμα λέγεται ότι είπε «όχι» σε πρόταση της Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα μέσα στην σεζόν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News