default-image

Στα δύο η ειδική "Κλένια-Μυκήνες"

Αθλητισμός
Στα δύο η ειδική "Κλένια-Μυκήνες"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Γιάρι-Μάτι Λάτβαλα και Εβγένι Νόβικοφ έκαναν τον ίδιο χρόνο στο πρώτο πέρασμα από την ειδική "Κλένια-Μυκήνες". Ο Ρώσος προηγείται με διαφορά 39.1 δευτερολέπτων του Φιλανδού στη γενική.

Ο Γιάρι-Μάτι Λάτβαλα θέλει την πρώτη νίκη του με τη Volkswagen, όμως ο Εβγένι Νόβικοφ οδηγεί Ford, την κυρίαρχο εταιρεία στο Ράλλυ Ακρόπολις.

Ο εθνικός μας αγώνας συνεχίζεται από το πρωί και οργώνει την Πελοπόννησο. Πρώτος σταθμός οι "Κλένια-Μυκήνες" με τους δύο προαναφερθέντες οδηγούς να σημειώνουν τον ίδιο χρόνο και να μοιράζονται τη νίκη.

Τρίτη πρωτιά για τον γρήγορο Ρώσο και πρώτη για τον Φιλανδό. Ο Νόβικοφ προηγείται με διαφορά 39.1 δευτερολέπτων του Λάτβαλα στη γενική κατάταξη.

Δεύτερος ήταν ο τρίτος στη γενική, Ντάνι Σόρδο (Citroen), 13.5 δευτερόλεπτα πίσω από το δίδυμο. Ο Σόρδο έχασε τη θέση του από τον Λάτβαλα.

Ευχάριστα για τους φίλους του Ακρόπολις είναι παρά τις αναποδιές που τους έτυχαν στην πρεμιέρα, ο Μαντς Όστμπεργκ (M-Sport Ford) και ο Σεμπαστιάν Οζιέ (VW) πέτυχαν καλούς χρόνους. Ο Νορβηγός ήταν, ενώ ο Οζιέ βρέθηκε στη θέση να σκουπίζει το δρόμο για τους άλλους δύο οδηγούς της ομάδας.

Η δεύτερη μέρα του 59ου Ράλλυ Ακρόπολις συνεχίζεται με την 4η ειδική στο Γυμνό.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News