Αθλητισμός

Γιαπλές: «Κάναμε ό,τι μπορούσαμε»

Η εικόνα του Ρεθύμνου στο δεύτερο ημιτελικό των πλέι οφ με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ άφησε ικανοποιημένο τον Θανάση Γιαπλέ, τουλάχιστον στα πρώτα 30 λεπτά του αγώνα.

Ο Έλληνας τεχνικός των Κρητικών ανέδειξε τον τομέα της κούρασης, λέγοντας ότι η ομάδα του δεν είναι συνηθισμένη να δίνει παιχνίδια κάθε δύο μέρες και έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του.

«Ηταν καλύτερη η εικόνα μας. Παρά το ότι ήταν η ίδια διαφορά με προχθές, ειλικρινά κάναμε από τις καλύτερες εμφανίσεις μας φέτος για 30 λεπτά. Αντιδράσαμε καλά στη δύναμη του Ολυμπιακού, ο Ολυμπιακός δεν έχει αδυναμίες όπως ομάδες του επιπέδου μας, δύσκολο να βρεις σημεία να χτυπήσεις, σήμερα νομίζω παίξαμε ανταγωνιστικά και κάναμε ό, τι μπορούσαμε», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Κάναμε ό,τι μπορούσαμε καλύτερο και το είπα και στα παιδιά στα αποδυτήρια πως είμαι ικανοποιημένος δίνοντας τους συγχαρητήρια. Δεν είμαστε μαθημένοι να παίζουμε ανά δύο μέρες ματς. Τα παιδιά είναι κουρασμένα.

Τώρα σε 10 μέρες έχουμε δώσει τέσσερα ματς, δύο με ΠΑΟΚ, δύο με Ολυμπιακό. Τα ξαναλέμε σε τρεις ημέρες. Πρωτόγνωρη εμπειρία, αλλά και ευχάριστη εμπειρία. Θα τα ξαναπούμε σε τρεις ημέρες».

Σχόλια