Αθλητισμός

Με γνωστά ονόματα οι αγώνες "Χανιά 2013"

Όλα έτοιμα είναι στα Χανιά για την Αθλητική συνάντηση στίβου "ΧΑΝΙΑ 2013" που γίνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με διοργανωτή το ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος και συνδιοργανωτές την Περιφερειακή ενότητα Χανίων, τον Δήμο Χανίων και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης. Οι αγώνες γίνονται την Κυριακή 2 Ιουνίου με την έγκριση και την υποστήριξη του ΣΕΓΑΣ.

Αρκετά ονόματα έχουν δηλώσει συμμετοχή κάτι που εξασφαλίζει ότι θα γίνουν ωραίες μάχες με καλές επιδόσεις σε αρκετά αγωνίσματα. Στα 110μ, εμπόδια ο Κώστα Δουβαλίδης θα προσπαθήσει να επαναλάβει την περσινή του επιτυχία όπου είχε σημειώσει πανελλήνιο ρεκόρ με 13.41. Θα αντιμετωπίσει τους Αλ.Θεοφανόφ και Νίκο Σαϊσανά.

Στα 100μ. γυναικών η επανεμφανισθείσα μετά την γέννηση της κόρης της Γωγώ Κοκλώνη θα προσπαθήσει να πετύχει ένα χρόνο γύρω στα 11.70 που όπως δήλωσε στην Φιλοθέη είναι ο στόχος της για την φετινή χρονιά. Θα συναγωνιστεί τις Βενέρη, Κατσικάδη, Κολοκυθά.

Στο επί κοντώ γυναικών οι δύο αθλήτριες Λορέλα Μάνου και Στέλλα - Ηρώ Λεδάκη που πέρασαν τα 4.40μ στο μήτιγκ της Φιλοθέης θα παλέψουν σκληρά για την πρώτη θέση ενώ θα είναι παρούσες όλες σχεδόν οι μικρές επικοντίστριες Γιατρουδάκη, Σκορδαλή, Βαμβακούση, Μανίκη, Στούμπου και η Κύπρια Αριστοτέλους.

Στο αντίστοιχο αγώνισμα των ανδρών ο Δημήτρης Πατσουκάκης και ο Θόεδωρος Χρυσανθόπουλος θα αντιμετωπίσουν τα ντόπια νέα ταλέντα Βαλεντίνο Νταμοτσίδη κα Κυριάκο Κολομβάκη που πλησιάζουν απειλητικά τα 5μ.

Στο μήκος Γυναικών η Έφη Κολοκυθά και η Κατερίνα Βέργου θα έχουν αντίπαλο την ντόπια Μαρία Σαριδάκη που κέρδισε το Στρατιωτικό Πρωτάθλημα πρόσφατα με φετινό 5.65μ

Στα 100μ. των ανδρών Κουτσούκης, Νυφαντόπουλος, Σαριδάκης, Ζαρμακούπης, Σκούμας, Πορφης ενώ στο ύψος των ανδρών ο Αντώνης Μάστορας θα κάνει τον δεύτερο φετινό αγώνα του μετά τα 2.24μ του διασυλλογικού.

Μουστάκας και Δρόσος θα μονομαχήσουν στα 1500μ των ανδρών ενώ στα 400μ των Γυναικών η Χρ.Θεόκα θα αντιμετωπίσει την ντόπια κορασίδα Δήμητρα Γναφάκη. Στο αντίστοιχο αγώνισμα των ανδρών Στέφανος Γόγολος και Πάτρλοκλος Γουμαλάτσος είναι τα ονόματα που ξεχωρίζουν.

Στην σφαιροβολία των ανδρών θα μετάσχουν οι Π.Ανυφαντής, Θ.Καντριβιώτης και Παν.Τσιρίβας ενώ περιμένουμ καλές επιδόσεςι στην δισκοβολία τόσο των ανδρών από τον Γιώργο Τρέμο όσο και των Γυναικών με τις Χρυσούλα Αναγωνστοπούλου και Ανδρονίκη Λαδά.

Σχόλια