default-image

"Δεν πωλείται ο Σουάρες" λέει η Λίβερπουλ

Ποδόσφαιρο
"Δεν πωλείται ο Σουάρες" λέει η Λίβερπουλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με επίσημη τοποθέτησή της, λίγο μετά τις δηλώσεις... αποχώρησης του Ουρουγουανού, η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ τόνισε πως δεν υπάρχει καμία σκέψη πώλησης του παίκτη και στο «Άνφιλντ» περιμένουν να τιμήσει το συμβόλαιό του.

Ο διεθνής επιθετικός των «κόκκινων», δήλωσε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι δεν τον… σηκώνει πια το κλίμα στο Μέρσεϊσαϊντ και θα ήταν καλύτερο για όλους να αποχωρήσει από τον σύλλογο.

«Ο λόγος που φεύγω δεν είναι τα χρήματα. Είναι η οικογένειά μου και η εικόνα μου. Δεν νιώθω άνετα εδώ πλέον», τόνισε ο Σουάρες για να συμπληρώσει πως τόσο ο σύλλογος, όσο και οι συμπαίκτες του «ξέρουν πως ο Τύπος δεν» του έχει φερθεί σωστά.

Μόλις η Λίβερπουλ ενημερώθηκε για τα λεγόμενα του Ουρουγουανού, έσπευσε να τοποθετηθεί και να επαναλάβει ότι «ο ποδοσφαιριστής δεν πωλείται», ενώ, οι διοικούντες του συλλόγου τόνισαν πως περιμένουν από τον Σουάρες να τιμήσει το συμβόλαιο που έχει υπογράψει (λήγει τον Αύγουστο του 2018).

Η τοποθέτηση της Λίβερπουλ, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι βάζει εμπόδια στην επιθυμία του 26χρονου επιθετικού, αφού «ούτε ο παίκτης, αλλά ούτε και κάποιος από τους εκπροσώπους του έχουν δηλώσει επίσημα στην ομάδα ότι ο Σουάρες έχει τάσεις φυγής από το Άνφιλντ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News