Αθλητισμός

Σε αναζήτηση νέου προπονητή ο Πανιώνιος

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου αποτελεί ο Κώστας Παναγόπουλος, καθώς παραιτήθηκε από την ομάδα της Νέας Σμύρνης και πλέον ο σύλλογος βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή.

Αναλυτικά η επιστολή παραίτησης του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου:

"Σε αυτούς τους 18 μήνες που βρίσκομαι στον Πανιώνιο, από το Νοέμβριο του 2011 ως βοηθός και τους τελευταίους τέσσερις μήνες ως πρώτος προπονητής της ομάδας, θεωρώ ότι έπραξα με γνώμονα το καλό του συλλόγου, συμπράττοντας στην προσπάθεια για την αγωνιστική σωτηρία και οικονομική εξυγίανση.

Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της διοίκησης για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, αλλά και την ευκαιρία που μου έδωσαν να εκπληρώσω ένα από τα μεγάλα μου προπονητικά όνειρα και να τεθώ επικεφαλής της τεχνικής ηγεσίας του Ιστορικότερου συλλόγου της χώρας.

Πλέον όμως έχουμε φτάσει στο σημείο να ενημερώνομαι για τις εξελίξεις στην ομάδα μέσω των εφημερίδων. Ο ρόλος του προπονητή είναι πολυσύνθετος και εκτός όλων των άλλων απαιτεί και καθημερινή επικοινωνία με τους παίκτες που και αυτοί βιώνουν την δική τους αγωνία. Αποτέλεσμα της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί εδώ και 18 μήνες και συνεχίζεται ακόμα είναι να έχει διαταραχτεί η οικογενειακή μου γαλήνη και η ψυχική μου ηρεμία και πλέον δεν μπορώ να συνεχίσω βασιζόμενος μόνο στο συναίσθημά μου.

Για τους λόγους αυτούς, θέτω την παραίτησή μου στην διάθεση της διοίκησης της ομάδας, ευχαριστώντας και πάλι για την ευκαιρία που μου δόθηκε. Παράλληλα ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, τον κόσμο του Πανιωνίου για την αμέριστη στήριξή του στις προσπάθειές μας".

Σχόλια