Αθλητισμός

Προς... Αθήνα η ευρωπαϊκή έδρα του ΠΑΣ!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε αδειοδότηση, οπότε προβάρει το ευρωπαϊκό του κοστούμι για πρώτη φορά στην ιστορία του. Με δεδομένο το πρόβλημα που υπάρχει με τους «Ζωσιμάδες», το ερώτημα που πλέον είναι… απαραίτητο να εγείρεται είναι το πού θα δώσει το (ή τα) εντός έδρας παιχνίδια του το καλοκαίρι για τα προκριματικά (ή τα πλέι οφ) του Europa League.

Ο πρόεδρος του «Αγιαξ της Ηπείρου», Γιώργος Χριστοβασίλης, με συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό «SUPER FM 104,3», τόνισε ότι ο ΠΑΣ προσανατολίζεται να δηλώσει ως έδρα ένα γήπεδο στην Αθήνα, καθώς τα έργα βελτίωσης στη φυσική του έδρα δεν θα έχουν προλάβει να ολοκληρωθεί!

«Θα είναι δύσκολο να προλάβουμε αγώνες στην έδρα μας, οπότε θα πρέπει να αναζητήσουμε άλλη έδρα. Νομίζω ότι θα πρέπει να δούμε που θα μπορέσουμε να συγκεντρώσουμε περισσότερους φιλάθλους. Η Αθήνα είναι βέβαια μακριά από την πόλη των Ιωαννίνων, αλλά έχει περισσότερους Ηπειρώτες από οποιαδήποτε άλλη πόλη της Ελλάδας. Το να πάμε στο Καυταντζόγλειο δεν νομίζω ότι είναι ποδοσφαιρικό γήπεδο και ότι θα μας συνέφερε να παίξουμε εκεί», τόνισε χαρακτηριστικά.

Σχόλια