default-image

Μήλον της έριδος ο Βίγια

Αθλητισμός
Μήλον της έριδος ο Βίγια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρεις προτάσεις από ομάδες της Premier League έχει δεχθεί ο Νταβίντ Βίγια.

Ο Ισπανός επιθετικός έχει ως προτεραιότητά του την Άρσεναλ, αφού ο Αρσέν Βενγκέρ εκδήλωσε πρώτος ενδιαφέρον για την απόκτησή του.  Επίσης, ένα δέλεαρ που μπορεί να χρησιμοποιήσουν οι «κανονιέρηδες» είναι η συμμετοχή τους στο Champions League.

Άλλωστε, ο διεθνής φορ θέλει να παίξει σε αρκετά ματς την επόμενη σεζόν, ώστε να καταφέρει να κερδίσει μία θέση στην εθνική Ισπανίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Βραζιλία.

Από εκεί και πέρα, ο 32χρονος παίκτης βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Λίβερπουλ, η οποία σκοπεύει να επιστρέψει στην κορυφή του αγγλικού πρωταθλήματος.

Επίσης, ενδιαφέρον για την απόκτηση του Βίγια έχει εκδηλώσει και η Τότεναμ, η οποία δεν κατάφερε να κερδίσει το «εισιτήριο» για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και ο Αντρές Βίλας-Μπόας θα προσπαθήσει να δελεάσει τον παίκτη με κάποιο καλό χρηματικό ποσό.

Από την πλευρά της, η Μπαρτσελόνα έχει καταστήσει σαφές πως δεν προτίθεται να παραχωρήσει τον Ισπανό στράικερ, αν δεν μπουν στα ταμεία της ένα ποσό της τάξεως των 14 εκατ. ευρώ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News