Αθλητισμός

Πήραν άδεια Παναθηναϊκός και ΠΑΣ!

Μετά από μία ημέρα γεμάτη εντάσεις, τραμπουκισμούς όπως καταγγέλλει η ΕΠΟ και «απειλών» εντιμότητας από πλευράς Παναθηναϊκού, η επιτροπή εφέσεων αποφάσισε να αδειοδοτήσει τόσο τους «πράσινους» όσο και τον ΠΑΣ Γιάννινα, που πρωτόδικα είχαν «κοπεί», ενώ αδειοδότηση εξασφάλισε και ο Πανθρακικός.

Πρακτικά αυτό σημαίνει πως οι μεν Γιαννιώτες θα αγωνιστούν κανονικά στην Ευρώπη, για πρώτη φορά στην ιστορία τους, ενώ τόσο εκείνοι όσο και το «τριφύλλι» θα συμμετάσχουν στο επόμενο πρωτάθλημα χωρίς μεταγραφικούς περιορισμούς.

Η απόφαση της 5μελούς επιτροπής ήταν λοιπόν θετική για τις δύο ομάδες, παρά την αρνητική εισήγηση του υπεύθυνου της επιτροπής αδειοδοτήσεων, Γιώργου Δημητρίου, ο οποίος πάντως έχει συμβουλευτικό ρόλο και δεν ψήφισε. Φαίνεται λοιπόν πως οι δύο ΠΑΕ «γέμισαν» τους φακέλους τους και έπεισαν τα μέλη της επιτροπής και τα ευχάριστα ήρθαν λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα.

H ανακοίνωση: «Το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή του συνεδρίαση εξέτασε τις εφέσεις των ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Πανθρακικός και ΠΑΣ Γιάννινα, κατά των αποφάσεων του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης. Έκανε δεκτές τις εφέσεις και χορήγησε την άδεια συμμετοχής στις διοργανώσεις περιόδου 2013-2014 και στις τρεις ΠΑΕ».

Σχόλια