Αθλητισμός

Γκόγκιτς: "Μεγάλη ευκαιρία για μένα ο Ηρακλής"

Πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση του Σίνισα Γκόγκιτς από την ΠΑΕ Ηρακλής με τον Σερβοκύπριο προπονητή να τονίζει ότι η ενασχόλησή του με τον «Γηραιό» αποτελεί την μεγαλύτερη πρόκληση στην προπονητική του καριέρα.    

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο πρώην προπονητής του Εργοτέλη:

"Είναι τιμή για μένα που με πίστεψε και με διάλεξε ο πρόεδρος σε μία κρίσιμη στιγμή για τον Ηρακλή. Ξέρω τι σημαίνει ο Ηρακλής. Είναι μία ιστορική ομάδα. Δεν έχω φόβο και πιστεύω όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας", τόνισε ο Σίνισα Γκόγκιτς.

Για την ομάδα είπε: "Το ρόστερ είναι καλό. Έχει ποιοτικούς παίκτες. Τώρα πρέπει να παίξουμε συνεχόμενα και κρίσιμα ματς. Δεν θα με ακούσετε να μιλάω. Τα πολλά λόγια δεν έχουν σημασία τώρα. Είπα στους παίκτες ότι πρέπει να είναι πειθαρχημένοι. Οι άλλες ομάδες δεν είναι καλύτερες.

Αυτό που πρέπει να διορθώσουμε είναι η ψυχολογία. Και ως αντίπαλος του Ηρακλή που ήρθα στο Καυτανζόγλειο είδα ότι οι παίκτες είχαν πολύ άγχος. Δεν μπορούσαν να δώσουν αυτό που πραγματικά έχουν. Θέλω να περάσω τη δική μου σκέψη για το ποδόσφαιρο.

Είναι απαραίτητο να πιστέψουν στους εαυτούς τους. Να είμαστε έτοιμοι να πάρουμε τη νίκη την Κυριακή. Κάτω το κεφάλι και δουλειά. Έχω τον τρόπο να πετύχω να βγάλω το άγχος από μέσα τους. Ο χρόνος είναι πολύ λίγος. Δεν αποκλείεται να δείτε διαφορές, αλλά όχι πολλές. Μπορεί κάποιος να βρεθεί εντός πλάνων".

Ερωτηθείς, αν έχει παρακολουθήσει τους κυανόλευκους, επισήμανε: "Έχω δει αρκετά παιχνίδια του Ηρακλή. Έχω πάρει και dvd για να σχηματίσω καλύτερη εικόνα. Το πιο μεγάλο κομμάτι είναι αυτό: να αλλάξουμε τη ψυχολογία. Θέλω να διορθώσω κάποια πράγματα. Λίγη τόνωση μετά από κάθε ματς".

Για τις αναμετρήσεις που έρχονται, είπε: "Τώρα μετράει ο κάθε βαθμός. Κάποια αλλαγή θα δείτε. Έμενα μου αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο. Να πιέζουμε ψηλά. Σε κάποια κομμάτια θα πιέζουμε ψηλά".

Ο Σερβοκύπριος έκλεισε λέγοντας: "Για μένα είναι μεγάλη ευκαιρία. Εγώ πλέον κοιτάω μόνο το πρώτο παιχνίδι. Να δουλέψουμε να νικήσουμε και μετά το επόμενο".

Σχόλια