default-image

Χατζηνικολάου: "Δεν έχω πρόταση από τον Άρη"

Ποδόσφαιρο
Χατζηνικολάου: "Δεν έχω πρόταση από τον Άρη"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τις φήμες που τον ήθελαν να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του Άρη διέψευσε ο Γιάννης Χατζηνικολάου μιλώντας για πρώτη φορά για τα συγκεκριμένα σενάρια. Ο Σερραίος πρώην προπονητής του Πλατανιά υποστήριξε πως θα ήθελε να πάει στους κίτρινους, αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχει μιλήσει με κανέναν από τον Άρη, αλλά αντιθέτως έχει πρόταση από άλλη ομάδα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Χατζηνικολάου στο Αθλητικό Metropolis:

"Ήταν δικαιολογημένη η απαίτηση για την άνοδο, αλλά θεωρώ αδικαιολόγητη την τάση για την προπονητική μου απαξίωση για τα συναισθήματά μου. Ποτέ δεν έκρυψα τα συναισθήματά μου για τον Άρη. Αυτό δε μου αφαίρεσε το δικαίωμα να προπονώ τις υπόλοιπες ομάδες, δε μου έθεταν ποτέ τέτοιο ζήτημα. Μόνο στον Ηρακλή αισθάνθηκα απολογούμενος που αγωνίστηκα στον Άρη.

Συγκεντρώσαμε επί ημερών μου 46 βαθμούς και κάναμε σε όλο το 2ο γύρο μια ήττα στο Βόλο. Με τη διοίκηση είχαμε άριστη συνεργασία. Έτσι όπως είχαν διαμορφώσει κάποιοι το κλίμα ο Ηρακλής δεν θα είχε ηρεμία και θα έμπαινε με μίσος και φασαρία στα πλέι οφ. Έπρεπε κάτι να γίνει για να δημιουργηθεί ένα νέο ερέθισμα στους παίκτες σε συνεννόηση με τη διοίκηση. Ούτε εγώ ήθελα να φύγω ούτε η διοίκηση να με διώξει. Απλά έπρεπε κάτι να γίνει", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Όταν δέχομαι επιθέσεις κάποιοι είναι ηθικοί αυτουργοί αυτής της έντασης. Παρακινούμενοι ήταν οι οπαδοί, δεν ξέρω από ποιους. Δεν ήταν σίγουρα από τη διοίκηση. Ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές ξανά. Σαν μπάτζετ είχαμε το χαμηλότερο απ' τους άλλους διεκδικητές και τα έδωσαν όλα φέρνοντας τον Ηρακλή ως το τέλος να διεκδικεί την απευθείας άνοδο.

Ήταν από τις καλύτερες διοικήσεις που συνεργάστηκα με καλή επικοινωνία σε όλα. Ευχαριστώ τους πάντες από τον Γενικό Αρχηγό τον Γιώργο Καραΐσκο, τους φυσιοθεραπευτές τους φροντιστές, όλους, ακόμη και τους ανθρώπους του εστιατορίου, τους ανθρώπους των τμημάτων υποδομής και τους φιλάθλους που πραγματικά στήριξαν την προσπάθεια και ιδιαίτερα τους οπαδούς από το πέταλο. Νομίζω ότι η αμφισβήτηση ήταν καθαρά επειδή προερχόμουν από τον Άρη. Δε μπορούσαν να δεχθούν ότι ένας αρειανός κάνει αυτή την προσπάθεια. Έβριζαν εμένα επειδή προέρχομαι από άλλη ομάδα".

-Για το τι συνέβη και χάθηκαν τα δύο τελευταία ματς:

"Στο Βόλο ήταν ένα ματς με ιδιαίτερες συνθήκες, δε χρειάζεται να τα επαναλαμβάνω. Με τον Παναιτωλικό ξεκινήσαμε πολύ καλά. δεχθήκαμε ένα γκολ που δεν το περιμέναμε και μετά με τα επεισόδια ήμασταν πίσω, τα πράγματα έγιναν χειρότερα. Δεν αποπροσανατολιστήκαμε από τα όσα έγιναν στο Βόλο γιατί ξεκινήσαμε πολύ καλά. Από τα επεισόδια και μετά χάσαμε τη συγκέντρωσή μας στο αγωνιστικό κομμάτι".

-Για τη συνέχεια των πλέι-οφ για τον Ηρακλή:

"Δε νομίζω ότι είναι βουνό. Όλες οι ομάδες ξεκινούν με τις ίδιες πιθανότητες. Ο Ηρακλής χρειάζεται ηρεμία και συγκέντρωση, το έλεγα από την αρχή. Αν υπάρχει βοήθεια στα παιδιά οι πιθανότητες είναι οι ίδιες για όλες τις ομάδες. Μπορεί να υπάρχουν τα τρία σερί εκτός. Με μια νίκη είναι ψυχολογικά διαφορετικά τα πράγματα".

-Για τον Σίνισα Γκόγκιτς είπε:

"Πιστεύω ότι θα βοηθήσει γιατί γνωρίζει τις ομάδες και τις αντιμετώπισε πρόσφατα".

Τέλος, για το αν έχει συζητήσει με τον Άρη και αν αυτό έπαιξε ρόλο στην απόφασή του να παραιτηθεί τόνισε:

"Δε σχετίζεται η παραίτησή μου με τον Άρη. Από αλλού έχω πρόταση. Θα ήθελα να πάω στον Άρη, φυσικά, αλλά αυτή τη στιγμή δεν ξέρω τίποτα".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News