default-image

Μίνι Τσάμπιονς Λιγκ στην Αμερική

Ποδόσφαιρο
Μίνι Τσάμπιονς Λιγκ στην Αμερική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο άτυπο και μικρότερης διάρκειας Τσάμπιονς Λιγκ, ονόματι «Guinness International Champions Cup», θα συμμετάσχουν κάποιες εκ των μεγαλύτερων ομάδων της Ευρώπης.

Θέλοντας να αυξήσουν τη βάση των οπαδών της «στρογγυλής θεάς» στις ΗΠΑ, οι Αμερικανοί σκέφτηκαν να διοργανώσουν μία μικρή διοργάνωση, στην οποία θα συμμετέχουν κάποιες ομάδες από την Ευρώπη και μία από το MLS.

Οι Τσέλσι, Έβερτον, Ρεάλ Μαδρίτης, Βαλένθια, Μίλαν, Ίντερ και Γιουβέντους θα είναι οι σύλλογοι που θα εκπροσωπήσουν τη «Γηραιά Ήπειρο», ενώ από το MLS θα πάρει μέρος η πρώην ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ, Λος Άντζελες Γκάλαξι.

Η διοργάνωση ανοίγει την αυλαία της στις 27 Ιουλίου στην Ισπανία, με το παιχνίδι ανάμεσα σε Βαλένθια και Μίλαν, πριν μεταφερθεί από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η Γιουβέντους θα αντιμετωπίσει την Έβερτον στις 31 Ιουλίου, ενώ την 1η Αυγούστου η Τσέλσι θα παίξει κόντρα στην Ίντερ και η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στους Γκάλαξι.

Έπειτα από αυτούς τους αγώνες, Βαλένθια, Μίλαν, Τσέλσι και Ίντερ θα αγωνιστούν στα ημιτελικά της Ανατολής στις 4 Αυγούστου στη Νέα Υόρκη, ενώ Ρεάλ, Γκάλαξι, Έβερτον και Γιουβέντους θα παίξουν για τα ημιτελικά της Δύσης στο Λος Άντζελες.

Τέλος, όλες οι ομάδες θα βρίσκονται στο «Sun Life Stadium» στο Μαϊάμι στις 6 και 7 Αυγούστου, όπου θα γίνει και ο τελικός της διοργάνωσης.

ΠΗΓΗ: sportfm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News