Αθλητισμός

Αγόρασε παίκτη με τα κέρδη απ’ το λόττο

Ο Ίνγκβαρ Μπόργκεσεν έπιασε το λόττο και αποφάσισε να δώσει τα χρήματα του για την αγορά δικαιωμάτων παίκτη της αγαπημένης του ομάδας στη Νορβηγία!

Ο Μπόργκεσεν κέρδισε 13.5 εκατ. ευρώ σε τζακ ποτ και αποφάσισε να δαπανήσει 300 χιλιάδες ευρώ στην Οντ Γκρένλαντ ώστε να μπορέσει να κρατήσει στο ρόστερ της τον ελπιδοφόρο αμυντικό, Φρέντρικ Σεμπ Μπέργκε, αναφέρει η εφημερίδα "Verdens Gang".

"Κάθισα και σκέφτηκα τι θα μπορούσα να κάνω σε τοπικό επίπεδο και η απάντηση ήταν η Οντ. Έχει καλό προφίλ και σημαίνει πολλά στην τοπική κοινωνία", δήλωσε ο Μπόργκεσεν.

Η Οντ Γκρένλαντ που βρίσκεται στη 14η θέση στην α' κατηγορία της Νορβηγίας (16 ομάδες συμμετέχουν), ανακοίνωσε πως σαν αντάλλαγμα ο Μπόργκεσεν θα λάβει το 25% του ποσού σε κάθε μελλοντική μεταγραφή του Μπέργκε που τον περασμένο Γενάρη κλήθηκε στην εθνική ομάδα της χώρας του.

Ο Μπέργκε δήλωσε στη "Verdens Gang": "Είναι ένα πολύ καλό παιδί που σκέφτηκε πως έτσι θα βοηθήσει, οπότε θεωρώ πως έκανε κάτι θετικό. Με τη κίνηση του, η Οντ μπορεί να πάρει ένα μεγαλύτερο ποσό για μένα και έχει την πολυτέλεια να μην με πουλήσει όσο - όσο".

ΠΗΓΗ: sentragoal.gr

Σχόλια